03 / 05 / 2024

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor

İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yaparak ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projenin inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar İlçesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek...

Kocaeli Başiskele'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar Mevkii Yaylacık Mahallesi'ndeki sanayi alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek..

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Başiskele'de 6.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar ve Yeniköy'deki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor Haberi

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor

İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yaparak ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projenin inşaatını sürdürüyor. Bir yandan eski tesisin yıkım çalışmaları,bir yandan da yeni tesis için zemin güçlendirme ile havalandırma havuzu temel beton çalışmaları yapılıyor, Tesisin zemin güçlendirme çalışmaları kapsamında 30 metre uzunluğunda 1 metre çapında fore kazıklar  yapılıyor. Şimdiye kadar 600 adet fore kazık yapıldı. Toplam 1070 adet fore kazık ile zemin güçlendirilecek.


ESKİ BİNALAR YIKILIYOR

İSU Genel Müdürlüğü’nün 81 milyon TL ile en büyük bütçeli projesi olacak tesisin rehabilitasyonunda eski yapılarının yıkımı yapılıyor. Zemin güçlendirmesi yapılan alanda havalandırma havuzunun temel betonarmesine de başlandı. Havuzun demir çalışmalarının ardından ilk betonu dün atıldı.  


PROJEDE NELER YAPILACAK

Proje kapsamında, mevcut debisi 62.000 m3/gün olan Kullar Atıksu...