28 / 04 / 2024

Başiskele Meydanı son durum

Başiskele Meydanı son durum

Başiskele Kent Meydanı büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Başiskele'de 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Yaylacık Mahallesi Kullar Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 411 bin 200 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele'ye 2. kapalı pazar yeri yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Merkez mahallesinde kapalı pazar yeri inşasına başladı. Kocaeli’nin en büyük ve en modern kapalı pazar yeri projeleri Başiskele halkı ve pazarcı esnafı için hayata geçiyor.

Kocaeli Başiskele'de yapılaşma artıyor!

Başiskele Belediye ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Başiskele Belediyesi ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken ilçedeki yeni yapılaşma yerlerin sayısını da arttırıyor.

Kocaeli Başiskele'ye 1 milyon TL’lik yatırım!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nin cazibe merkezi olan Başiskele ilçesinde yer alan yağmursularını kontrol altında bulundurmak için Ilıca, Damlar ve Hamam derelerinde ıslah çalışması yapıyor.

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruların son günü bugün!

Konut fiyatlarının 106 bin 943 TL'den başladığı projede 377 adet konut satışa çıkarıldı. TOKİ Malatya Beydağı başvuruların son günü bugün...

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Başiskele'de yapımı süren yeni belediye binası ve kent merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Üç bölümden oluşan hizmet binasında meydan uygulamaları çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Başiskele'de kent çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi yayaların ve araçların güvenli ve sorunsuz ulaşımı için cadde ve sokaklarda düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Başiskele Meydanı son durum Haberi

Başiskele Meydanı son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda yürüttüğü projenin üç bölümü büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca ofis bölme montajı ve elektrik tesisat uygulamaları da sürüyor.

Projede 52 araçlık bir de otopark yer alacak. Çalışma toplam 6 bin 810 metrekare inşaat alanı içinde gerçekleştiriliyor. Proje içerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi, meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemi gibi teknik uygulamalar bulunacak. Projede 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Kent meydanı ve belediye hizmet binası projesi bodrum, zemin ve iki...