08 / 05 / 2024

Başiskele semt konağı

Başiskele semt konağı

Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak semt konaklarından bir yenisinin daha yapımını tamamlayan Başiskele Belediyesi Yeşilkent Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor.

Başiskele’ye yeni semt konağı!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent Mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü

Başiskele'de yeni semt konağı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.

Örnektepe Semt Konağı 3 yıllığına kiraya verilecek!

10 yıllığına Beyoğlu Belediyesi'ne verilen Örnektepe Semt Konağı, İBB tarafından ihaleye çıkarıldı. Muhammen bedel olarak yılda 50 bin artı KDV olacak şekilde 3 yıllığına kiraya verileceği belirtilen binayı tek istekli olarak başvuran İBB iştiraki Boğaziçi A.Ş. yıllık 55 bin TL artı KDV ödeme şartı

Piripaşa Semt Konağı hizmete açılıyor!

Beyoğlu Piripaşa Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi toplantısına katılarak vatandaşların sorularını cevaplandıran Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, inşaatı devam eden Piripaşa Semt Konağının yakın bir zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı açıldı!

Fatih Belediyesi’nin 4’üncü semt konağı olan ve 6’ncı Bilgi Evi’nin de bünyesinde bulunduğu Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete başladı.

Gebze Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın inşaatında son durum!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başlatılan Semt Konağı projelerinden Kayapınar Mahalle Semt Konağı´nı, en kısa zamanda tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyledi.

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Başiskele yeni imar çalışmalarıyla gelişiyor!

Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele ‘de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele Sanayi Sitesi'ndeki 70 işyeri 2017'de tamamlanacak!

Başiskele Sanayi Sitesi'nin içinde yer alan 70 adet işyerinin yapımı önümüzdeki yılda tamamlanacak. İşyerlerinde parçacı, nalbur, lokanta ve banka gibi bölümler yer alacak.

Kocaeli Başiskele'de 6.5 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Damlar, Şehitekrem, Yeşilkent, Döngel Merkez, Mehmetağa, Yeniköy Merkez, Sepetlipınar, Kılıçarslan ve Kullar Yakacık Mahalleleri'nde bulunan 27 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 6 milyon 561 bin 480 TL.

Kocaeli Başiskele ve Kartepe caddeleri asfaltlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ve Kartepe ilçelerindeki caddelerin onarım bakım ve yapımı için ihale yapıldı.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

Kocaeli Başiskele'nin konut değeri yükseldi!

Konut projeleri ve üretimi konusunda İzmit, Kartepe, Başiskele üçgeninde, son yılların yükselen değeri ve üçgenin en tepesinde Başiskele olduğunu herkes biliyor ve görüyor. Peki neden?

Başiskele Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası neredeyse tamamlandı. Belediye hizmet binası Serdar Mahallesi'nde 10 dönümlük alan üzerine bodrum, zemin ve 2 kat olarak inşa edildi.

Başiskele Belediye Meclisi'nin Nisan gündeminde imar var!

Başiskele Belediye Meclisi'nin nisan ayı meclis toplantısında Kocaeli Gölcük-Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği'ne ilçeyi temsilen Kemal Erdem, Erkan Kutluer ile Ahmet Çoban seçildi.

Başiskele semt konağı Haberi

Başiskele semt konağı

Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak semt konaklarından bir yenisinin daha yapımını tamamlayan Başiskele Belediyesi Yeşilkent Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor.


Semt konaklarının mahalle içerisinde birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmayı artırdığı gibi komşuluk ilişkilerini de güçlendireceğinin altını çizen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Eğitimden sağlığa, kültürel etkinliklerden sosyal faaliyetlere kadar birçok etkinliğin ücretsiz olarak mahalle halkının hizmetinde olacağını söyledi.

Yeşilkent Mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştüren Başiskele Belediyesi mahalle halkına yönelik yapılan anketler sonucunda öne çıkan talepleri değerlendirerek sanatsal ve kişisel eğitim seminerleri ile ilgili istekler üzerine programlar hazırlayacak.

Yeşilkent Mahallesi Manzara Park içerisinde tadilatı gerçekleştirilen iki...