01 / 05 / 2024

Başiskelede gezilecek yerler

Başiskelede gezilecek yerler

Kocaeli'nin doğal güzellikleri ile öne çıkan ilçesi Başiskele, Türkiye genelinde, özellikle de Marmara Bölgesi’nde yaşayanların doğa özlemine cevap vermeye hazırlanıyor.

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Deprem uzmanından korkutan uyarı: Domino etkisi başladı! Riskli yerler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Süleyman Pampal, deprem riskli bölgelerle ilgili konuştu. Deprem uzmanından korkutan uyarı: Domino etkisi başladı! Riskli yerler peş peşe açıklandı! 

15 maddede sitelerde bağımsız bölümlerle eklentiler ve ortak yerler arasındaki bağlantı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "sitelerde bağımsız bölümlerle eklentiler ve ortak yerler arasındaki bağlantı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Adana'da dönüşüme şiddetle ihtiyaç duyulan yerler var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İnşaat Fuarı’nda, sıkıntı yaşayan yatırımcıyı Adana'ya davet etti. Sözlü; " Kentsel dönüşüme şiddetle ihtiyaç bulunan yerler var Adana’da. " dedi.

Kayseri İncesu'da yol genişletme çalışmaları başladı!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce İlçeye mahalle olarak bağlanan köylerin yollarında bozuk olan yollar ve iki aracın yan yana geçerken zorluk yaşadığı yerler tespit edilerek yol genişletme çalışmalarına başlandı.

2b arazi doğrudan satış başvuru dilekçesi!

2b araziler, Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerler olarak biliniyor. 2b arazilerin hak sahiplerine doğrudan satışı başvuru ile yapılabiliyor. İşte, 2b arazi doğrudan satış başvuru dilekçesi!

Erzurum İstasyon Meydanı baştan aşağı değişecek!

Prestij Cadde Uygulaması ile başlayan çalışmalar kapsamında tarihi mekânlara da yönelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tarihi yerler ve çevrelerini peyzaj ve estetiksel düzenlemeyle yeniden tasarlıyor

Bağcılar Belediyesi'nden 2.1 milyon TL'ye kiralık ATM platform yeri!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından Bağcılar sınırları içindeki ATM platformu konumlandırılacak yerler 2 milyon 100 TL'ye 10 yıllığına kiraya verilecek.

Kat maliklerinin ortak yerler üzerindeki hakları nelerdir?

Bağımsız bölümler üzerinde kurulan mülkiyet hakkı olan kat mülkiyeti hakkına sahip olanlara kat maliki deniyor. Peki, kat maliklerinin ortak yerler üzerindeki hakları nelerdir? İşte yanıtı..

2015'te gezilecek yerler listesinde İstanbul ilk sırada!

İsveç'in popüler seyahat dergisi "Travel News''un hazırladığı ''2015 yılında gezilecek 25 yer'' listesinde birinci sıraya İstanbul yerleşti.

Kocaeli'de 800 bin ağacın dikileceği yerler belirlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde ağaçlandırma çalışmaları sürüyor. 800 bin ağaçlık diliminin dikilmesi planlanan yerler belli oldu.

Apartmanlarda ortak yerler nelerdir?

Ana gayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine "Ortak yerler" deniyor. Peki, apartmanlarda ortak yerler nelerdir? İşte apartmanlarda ortak yerler..

Başiskelede gezilecek yerler Haberi

Başiskelede gezilecek yerler

Kocaeli'nin doğal güzellikleri ile öne çıkan ilçesi Başiskele, Türkiye genelinde, özellikle de Marmara Bölgesi’nde yaşayanların doğa özlemine cevap vermeye hazırlanıyor.


Başiskele Belediyesi, bu günlerde 7 yıldızlı kent lansman çalışmalarıyla tanıtımlara devam ediyor. Başiskele, ormanları, denizi, suyu, havası ile bir yeryüzü cenneti olarak doğayı tüm nimetleriyle insanların hizmetine sunuyor. Başiskele, Kocaeli’nin en sakin ve en temiz bakir sahil şeridine sahip olması özelliğiyle, ilimizdeki vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Başiskele, aynı zamanda Yuvacık Barajı ve bölgedeki piknik alanları, doğal yürüyüş parkurları, treeking alanları ile de tam bir yaşam şehri imajı veriyor.

KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYORDU

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin, yaptığı açıklamada, “Başiskele’miz, 2009 yılında ilçe olana kadar Türkiye’nin saklı bahçesi konumunda idi. Var olan güzellikleri ve değeri kendi dışındakilerin farkında olmadığı bir cevher olarak keşfedilmeyi bekliyordu. Bu...