02 / 05 / 2024

Başiskelede özel hastane

Başiskelede özel hastane

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın çalışmaları sonucu Başiskele şimdi de sağlık sektöründe öne çıkıyor. 112 Acil Sağlık İstasyonu ve kapsamlı hastanelere ev sahipliği yapan ilçede birçok özel hastanenin inşası devam ediyor.

Özel okullardan 'erken kayıt dönemi başladı' mesajı velileri şoke etti! Her şey planlamış, gelen mesaj değil zam...

2024-2025 öğretim yılı için özel okullarda erken kayıtlar başladı. Özel okullar ''erken kayıt dönemi başladı'' mesajı atmaya başlarken veliler gelen mesajlar karşısında şoke oldu. 

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

Özel Hastane ücretlerini taksitle ödemek mümkün! İşte o detaylar

İhtiyaç duyduğunuz sağlık hizmetlerinin ücretlerini peşin ödemek zorunda değilsiniz! Artık taksitlendirme seçeneğiyle ödemelerinizi kolayca yapabilirsiniz. 

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR tarafından Kamu ve özel hastane personel alımları yapacağını açıkladı. Özel ve kamu hastanelerine 44 meslek grubunda toplam 1.100 işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Özel sektörde deprem raporu ne kadar? Ücretsiz deprem raporu nerden alınır?

Türkiye'nin üçte birini etkileyen depremlerin ardından binaların sağlamlığını gösteren deprem raporu merak edilmeye başlandı. Özel sektör eliyle hazırlanan raporların bedeli hayli yüksek.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonunda yeni zam peş peşe geldi! Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank açıkladı!

Bankaların promosyon yarışı devam ederken 1 Kasım itibariyle ödemeler güncellenmeye başlayacak. Özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu. SGK tarafından verilen karar ile kamu bankaları emekli promosyon ücretleri arttırıldı.

19 bankanın kasım ayı emekli promosyon listesi peş peşe güncellendi! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, ING...

Bankaların promosyon yarışı tam gaz devam ederken 1 Kasım itibariyle tutarlar güncellenmeye başlayacak. Özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı. SGK tarafından verilen kararın ardından kamu bankaları emekli promosyon ücretleri arttırıldı.

Uğur derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası! Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Özel hastane muayene ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste

Sağlık problemleri için devlet yerine tercih edilebilen özel hastaneler, hastalardan ücret talep ediyor. Peki özel hastanelerin ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste...

Anneler Günü'ne öze Koçak'ta seçili ürünlerde muhteşem indirim! Koçak elmas bileklik ve kolye ne kadar?

Annelere gününe özel aradığını tüm takıları bir arada bulabileceğiniz Koçak'ta büyük fırsatlar sizleri bekliyor. Koçak'ın Anneler gününe özel başlattığı özel ürünlerin fiyatları 8 Mayıs tarihine kadar geçerlidir. Peki Koçak'ta altın yüzük, küpe ve kolye fiyatları ne kadar?

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Çanakkale Biga Hastanesi için geri sayım başladı!

Çanakkale Biga'da inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Başiskelede özel hastane Haberi

Başiskelede özel hastane

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın çalışmaları sonucu kent genelinde değer kazanan Başiskele şimdi de sağlık sektöründe öne çıkıyor. 112 Acil Sağlık İstasyonu ve çok sayıda kapsamlı hastaneye ev sahipliği yapan ilçede birçok özel hastanenin inşası devam ediyor


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Her şeyin başı sağlık hedefiyle Başiskele’ye Marmara’nın en büyük sağlık kompleksini inşa ediyoruz. Sağlık alanında attığımız bu adımla; Yalova, Sakarya, Kocaeli merkezinde yaşayan vatandaşlarımız da faydalanacak. Bölgenin sağlık başkenti olacak Başiskele ile birlikte sağlık turizmi de başlayacak, sağlık için kente gelenler doğal güzelliklerin büyüsü ile kenti keşfe başlayacak” dedi.


İĞNE İÇİN İLÇE DIŞINA...

Bilindiği üzere 2009 yılında ilk hizmete başlayan Başiskele Belediyesi, ilçedeki hastane sorununu çözerek ilçeye bir semt polikliniği kazandırdı. Başiskele’de yaşayan vatandaşlar bir iğne vurdurmak için bile ilçe dışındaki...