24 / 07 / 2024

başkale konteyner kurulumu

başkale konteyner kurulumu

İran'ın Hoy kentinde 5,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden Van oldukça etkilendi. Van Başkale'de 19 mahallede depremzedeler için 1389 konteyner kuruldu...

Van Başkale'de depremzedelerin barınması için konteynerler kuruluyor!

Van Başkale'de 23 Şubat tarihinde meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedelerin geçici barınmalarının sağlanması için konteynerlerin kurulumu sürüyor.

Van 4 şiddetinde yine sallandı! SON DAKİKA: AFAD duyurdu! 

AFAD tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında Van'ın Başkale ilçesine 77 kilometre mesafede deprem olduğu bildirildi. Van yine sallandı. İşte detaylar...

TOKİ bu ildeki yeni projesi için start verdi! TOKİ'den konut bekleyenler şimdi bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Başkale projesinin ihalesini 12 Ekim tarihinde gerçekleştirecek. İşte proje ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş'ta 52 evin yıkıldığı mahallede konteyner kurulumu başladı!

Türkiye'de 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yalnızca 3 konutun ayakta kalabildiği 55 haneli kırsal mahallede konteynerler kurulumu başladı.

TOKİ'den Vanlılara büyük müjde! Başkale'ye 221 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği toplam 250 bin yeni konut için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. TOKİ Van projesinde 221 konut yer alacak.

35 bin 700 liraya ev sahibi olabilirsiniz! Konteyner evlerde yılın müjdesi! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kalabalıktan ve apartman binalarından kaçmak isteyen kişiler konteyner evleri araştırmaya başladı. Konteyner evler uygun fiyatlı olması ile pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Peki, konteyner ev fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Van'da sel sonrası 6 ev yıkıldı!

Van'ın Başkale ilçesinde sağanak yağışlar sonrası yaşanan sel nedeniyle  6 ev yıkılırken 30 evde hasar meydana geldi.

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

başkale konteyner kurulumu Haberi

başkale konteyner kurulumu

Merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremde Van'ın Başkale ilçesinde de konutlarda ağır hasarlar meydana gelmişti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Başkale ilçesinde 1389 konteyner kuruldu. 

23 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra barınma merkezlerinin kurulması için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Bu kapsamda, Özpınar, Güvendik, Gelenler, Ömerdağı, Kaşkol ve Böğrüpek mahalleri başta olmak üzere 19 mahallede depremzedeler için 1389 konteyner inşa edildi. 

Van Başkale'de depremzedelerin barınması için konteynerler...