04 / 05 / 2024

Başkan Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi

Başkan Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi

Başkan Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Mehmet Salih Bulca şube temsilciliğinde açıldı

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Fed Başkanı Powell telefon şakası kurbanı oldu! Ukrayna Devlet Başkanı olduklarını söylemişler!

Fed Başkanı Başkanı Jerome  Powell’ın iki Rus tarafından telefonla işletildiği ortaya çıktı. Görüşmenin internete düşen kayıtlarında Powell, Ukrayna Başkanı Zelenski olduğunu sandığı kişiyle Fed’in para politikası hakkında konuşuyor.

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kararını verdi! Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Mart ayındaki faiz patikası için kararını verdi.  Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak...

Memur Sen Başkanı Yalçın’dan açıkladı! Memura ek zam…

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte detaylar!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Agro Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agro Turizm İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Mehmet Emir Kama tarafından kuruldu.

Başkan Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Haberi

Başkan Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi

Başkan Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Mehmet Salih Bulca şube temsilciliğinde açıldı. 7 Mart'ta açılan Başkan Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi'nin iş konusu; Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını üretilen yemeklerin servis hizmetlerini pazarlamasını ve dağıtımını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Başkan Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Serasker Sokak, No:...