24 / 07 / 2024

Başkanlar Zirvesi toplantısı

Başkanlar Zirvesi toplantısı

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Kentle ilgili tüm yetkilerin yerel yönetimlere verilmesinden yanayız. Ancak o zaman şehirler gerçek değerine kavuşabilir." dedi.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarından 2 ay kira almayacak!

Başkent’te koronavirüse yönelik önlemler çalışmaları devam ederken dün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ‘İlçe Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı’nda, belediye kiracısı olan iş yerlerinden 2 ay kira alınmaması kararı verildi…

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Kırşehir'de oda başkanlarından 'Kira Kontratlarında TL' çağrısı!

Kırşehir'de oda başkanları, iş yeri kira kontratlarının döviz yerine Türk lirası ile yapılması çağrısı yaptı.

KDV sistemi yatırımın önüne engel!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) "Genişletişmiş Başkanlar Kurulu Toplantısında konuştu. Ağbal, "KDV sistemi, bu haliyle sürdürülebilir değil. Yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın önünde ciddi bir engel oluşturuyor'' ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2. Bölge Belediye Başkanları projelerini anlattı!

2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı bu ay Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Beykoz’da buluştu!

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları, Aralık ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gaziantep projeleri AK Parti Yerel Yönetim Başkanları'nın markajında!

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanları 4. Bölge İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Gaziantep’e gelen belediye başkanları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini gezdi.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Başkanlar Zirvesi toplantısı Haberi

Başkanlar Zirvesi toplantısı

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen "Başkanlar Zirvesi", birlik üyesi belediye başkanlarını kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da bir araya getirdi. Bu sene 40'ıncı yılını kutlayan Marmara Belediyeler Birliği'nin Uludağ Ağaoğlu My Mountain Otel'de gerçekleştirilen "Başkanlar Zirvesi" ne, birlik üyesi yaklaşık 100 belediye başkanı katıldı. 



BİLGİ PAYLAŞIMI 

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, buradaki konuşmasında, her yıl belirli zamanlarda belediye başkanlarıyla bir araya geldiklerini belirterek, bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmayı amaçladıklarını söyledi. Altepe, etkinliğin Uludağ'da yapılmasının kış turizminin merkezinin tanınması açısından da önemli olduğunu vurgulayarak, "Bursa'nın 'Keşiş Dağı'Uludağ, kentin önemli bir değeri. Büyük hazinelerin üzerindeyiz Bursa'da. Bu zirvenin güzel Bursa'da gerçekleştiriliyor olması benim için ayrı bir gurur kaynağı. Bursa, en hızlı gelişen 4. şehir oldu. Şehirlerin değerleri,...