18 / 05 / 2024

Başkar Kurumsal Hizmetler adres

Başkar Kurumsal Hizmetler adres

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başaslan tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı, Başvuran ve Şartları Karşılayanlara Anında 1.300TL Destek Veriyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ve yardıma muhtaç anneler için 1 seferlik, geri ödemesiz ve karşılıksız bir nakit yardımı sunuyor. Bin 300 TL'lik bu yardım, PTT aracılığıyla başvuran ve koşulları sağlayan her anneye veriliyor.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Başvuran ve şartları karşılayanlar anında 700 TL parayı kapacak!

Aile Bakanlığı'ndan kanat takıp uçuracak müjde geldi. Bakanlık başvuran ve şartları karşılayanlara 700 TL para verecek! Hemen başvurup almaya başlayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen açıkladı! 2.500 TL ödeme yapılacak! Başvuran herkes alıyor! Hemen bakın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milyonlarca kişiyi ilgilendiren destek ödemeleri yapmaya devam ediyor. Doğal Gaz tüketim desteği kapsamında 2,500 TL ödeme yapılacak. Başvuran herkes alıyor! Tarih belli oldu! Hemen bakın...

Bomba dolar iddiası! Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Son zamanlarda yaşanan değer kayıplarını toparlayama çalışan dolar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Başvuran ve şartları karşılayanlara 2.500 TL'ye varan destek!

Aile bakanlığı'ndan yeni yardım müjdesi geldi. Başvuran ve şartları karşılayanlara 900 TL'den 2.500 TL'ye varan destek ödemesi sağlanıyor. İşte ayrıntılar...

Devlet milyonlarca kişiye 750 TL ulaşım desteği verecek! Ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailesinden uzakta eğitim gören öğrencilerin şehirler arası ulaşım giderlerinin karşılanmasına ilişkin destek programının başlatıldığını açıkladı. 

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Başvuran 1.000 TL'yi kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sunduğu hizmetlerden biri de istihdam yardımıdır. Vatandaşlara sağlanan bu destek ile işe yeni başlayan vatandaşlar 1.000 TL'ye kadar destek başvurusunda bulunabiliyor ve alabiliyor.

Aile Bakanlığı`ndan müjde! Başvurana anında 2.157 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sunduğu hizmetlerden biri de istihdam yardımıdır. Vatandaşlara sağlanan bu destek ile işe yeni başlayan vatandaşlar 2150 TL'ye kadar destek başvurusunda bulunabiliyor.

SSK, BağKur 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşları duyanın ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Milyonlarca kişinin beklediği SSK, BağKur 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşları duyanın ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

Küresel piyasalarda tedirginlik! Karışık seyirle başladı!

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ultra şahin para politikaları sonucunda yaklaşıldığı ile ilgili şekilde güçlenen beklentiler risk iştahını oluştursa da Çin'deki siyasi gelişmeler ile birlikte pay piyasaları haftaya karışık seyir ile başladı. İşte detaylar…

O ilde KDV'den muaf 10 arsa satılıyor! 31 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara ili Gölbaşı Belediye Başanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve tüm merak edilenler...

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

Başkar Kurumsal Hizmetler adres Haberi

Başkar Kurumsal Hizmetler adres

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başaslan tarafından kuruldu.

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...