15 / 05 / 2024

Başkaşehir Yapı İnşaat adres

Başkaşehir Yapı İnşaat adres

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Öztürk tarafından kuruldu. 

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Tunç Grup Hevedan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Grup Hevedan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ayşe Tunç tarafından kuruldu.

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Hatice Şahbaz  tarafından kuruldu.

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Süleyman Gökdemir ve Zeynep Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeydin Kurt tarafından açıldı. 

Tapu satışı başka ilden yapılır mı?

Başka ilden tapu almak isteyenler ancak şehir değiştirmeye vakti olmayanlar işlemlerini nasıl halledebileceğini sorguluyor. Peki, tapu satışı başka ilden yapılır mı?

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Can Demir tarafından kuruldu.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Murtaza Gürbüz, Hakan Uğurtan ve Mehmet Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

Başkaşehir Yapı İnşaat adres Haberi

Başkaşehir Yapı İnşaat adres

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Öztürk tarafından kuruldu. 

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...