05 / 05 / 2024

Başkent Evleri ne zaman teslim edilecek

Başkent Evleri ne zaman teslim edilecek

Ankara- Eskişehir yolu üzerinde gerçekleşen projede daireler 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlandı. Toplam 640 dairenin yer aldığı proje 150 milyon liralık yatırıma sahip. Ege-Koop Başkent Evleri projesi Şubat ayında satışa çıkıyor.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Bekaş Başkent Çiğdem ne zaman teslim?

Bekaş Başkent Çiğdem projesinde 2+1  ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. Bekaş Başkent Çiğdem projesi 4 blokta 377 daireden meydana geliyor. 

Başkent Yonca Evleri fiyat 2018!

Ankara/Yenimahalle'de inşa edilen Başkent Yonca Evleri 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana geliyor. İşte Başkent Yonca Evleri fiyat 2018...

Başkent Yonca Evleri satılık daire!

Başkent Yonca Evleri satılık daire tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor...

Versus Dragos Evleri ne zaman teslim?

2 blok şeklinde yükselen Versus Dragos projesi Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim. Projede 1+1 daire fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor. Peki Versus Dragos Evleri ne zaman teslim?

2020’lerin Başkent’i yatay büyüyecek!

Ankara'da gayrimenkul sektörüne yön veren uzmanlar, Başkent’in 2020’li yıllarda kent büyümesini yatay sürdüreceği söylüyorlar. 

Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark Evleri fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Peki Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Başkent Evleri ne zaman teslim edilecek Haberi

Başkent Evleri ne zaman teslim edilecek

Ege-Koop imzası taşıyan Başkent Evleri toplam 80 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Konutların inşasının 2015 Mart ya da Nisan ayında atılması planlanan projede Ankaralıları İzmirlilerle buluşturmak hedefleniyor.


Ege-Koop Başkent Evleri projesinde Şubat ayında satışa çıkıyor. Projedeki daireler 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi. Projenin toplam daire sayısı 640 olarak belirlendi.


Ege-Koop Başkent Evleri daire büyüklükleri 145 metrekare ile 280 metrekare alan arasında değişiyor. Projede sosyal olanak olarak açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, saunası, yürüyüş yolları ve gölet gibi seçenekler sunuluyor.


Ege-Koop Başkent Evleri satış ofisi:

Adres:1337 Sk. No:16 K:7 AsHan Çankaya-Izmir


Ege-Koop Başkent Evleri iletişim:

Tel :+90 (232) 484 07 07

Web:http://www.egekoop.org.tr/anasayfa

Tülay...