05 / 05 / 2024

Başkent Gaz ve Türkiye Elektrik Dağıtım

Başkent Gaz ve Türkiye Elektrik Dağıtım

Ankara Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu’nda alınan kararla 31 Ekim'de sona eren kazı sezonu nedeniyle acil durum ve arızalar dışında kazı sezonunun açılacağı bahar aylarına kadar kazı yapılamayacağını duyurdu.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Karadeniz’in iki şehrinde doğal gaz ve petrol müjdesi; Sismik çalışmalar başlıyor

Ordu'da gaz ve Rize’de petrol beklentileri sonrası ile sismik çalışmalara başlanacağı düşünüyor. İşte detaylar...

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

Dikkat! Bu haber cebinizi ısıtacak! Hane başına elektrik ve doğal gaz desteği 4 bin TL’yi aşacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, az önce yaptığı açıklamada, özellikle doğal gaz ve elektrik faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşların çok hoşuna gidecek.

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? İşte yeni tarife!

Doğal gaz ve elektrikte yeni tarife açıklandı. Bunun üzerine Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? sorusu sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun aktif büyüklüğü 5.8 milyar TL oldu!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal rapor ve faaliyet raporları hakkında açıklama yaptı. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun davasında yeni gelişme! İstinaf yoluna gidilecek!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun tarafından eski haline getirilen toprak ve stabilize zeminler için zemin tahrip bedeli tahsil edilmemesine dair açtığı davada yeni gelişme yaşandı....

Başkent Milli Emlak'tan Ankara'da satılık 124 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde yer alan 124 kamu konutunu satışa çıkardı...

Başkent Gaz ve Türkiye Elektrik Dağıtım Haberi

Başkent Gaz ve Türkiye Elektrik Dağıtım

Her yıl ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla düzenlenen ve kazı sezonunun başlangıç ile bitiş tarihlerinin belirlendiği AYKOME’de, yollar ve kaldırımların alt yapı tesisleri için farklı kurumlar tarafından defalarca kazılıp sonra tekrar kapatılarak, zarar verilmesinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.


Başkent yollarında, cadde, bulvar ve sokaklarda gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları AYKOME Genel Kurulu’nda  belli bir programa bağlanarak alt yapı kuruluşlarının koordineli bir şekilde çalışması hedefleniyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleri, Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Türk Telekom, Başkent Gaz ve Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ gibi ilgili alt yapı hizmeti veren birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra ilçe belediyeleri temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen genel kurul toplantılarında, kazı sezonunun açılış ve bitiş tarihleri önceden belirleniyor.



-ACİL DURUM VE ARIZALARDA KAZI YAPILABİLECEK-


Kazı sezonunun 31 Ekim’de...