02 / 05 / 2024

başkentte yangın

başkentte yangın

Ankara'da apartmanın altında bulunan markette yangın meydana geldi.Olay, gece saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Tıp Fakültesi Caddesi üzerindeki 74 numaralı apartmanın altında bulunan market, bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı...

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yangın çıktı!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi' nin pastanesinde sabah saatlerinde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Zemin katta yer alan pastanede başlayan yangın kısa sürede söndürüldü...

Başkent'te trafo yangını!

Başkent'te Sıhhiye'de bir otelin karşısındaki trafoda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.Cihan ile Hanımeli sokaklarının kesiştiği alana bir süre önce yapılan trafoda, gece saatlerinde art arda 30'a yakın patlama meydana geldi...

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü'nde yangın çıktı!

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü'nde dün geceyarısı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir lojistik firmasına ait 5 katlı deponun girişinde başlayan yangın kısa sürede binayı tamamen sardı...

Bomonti Hilton Otel’de yangın çıktı!

İddialara göre otelin teras katında bulunan jeneratör henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangının büyümesiyle alevler otelin dış duvarına sıçradı. Alevlerin sıçraması ile duvardaki yalıtım malzemeleri alev aldı.

Side antik kentte yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Side Limanı'ndaki bir eğlence yerinin elektrik panosunda yangın çıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürüldü. İş yerinde küçük çaplı hasar oluştu.

Muğla Milas'ta orman yangını çıktı!

Köyiçi Mezarlık mevkisinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangın bölgesine, Milas Orman İşletme Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerine bağlı ekipler sevk edildi

Trabzon Çarşıbaşı'nda yangın çıktı!

Trabzon Çarşıbaşı'nda yangın çıktı. Kullanılmayan bir barakada çıkan yangında, biri ağır 3 çocuk yaralandı. Alevler arasında kalan çocuklar, aileleri ve de çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Muğla'da orman yangını çıktı!

Muğla'nın Milas ilçesinde orman yangını çıktı. Milas ilçesinde başlayan orman yangınına, havadan 2 uçak, 5 helikopter, karadan 10 arazöz ve 50 orman işçisiyle müdahale ediliyor.

Avcılar'da yangın çıktı!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 'nde büyük nalbur deposunda çıkan yangın, yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Nalbur deposunda başlayan yangın söndürüldü.

Elazığ'da orman yangını çıktı!

Karakoçan İlçesi'nin Golan Kaplıcaları yolu üzerinde bulunan Çayırgülü Mezrası'nda piknik alanında öğlen saatlerinde piknikçilerin neden olduğu belirtilen yangın çıktı. Yangınlara ekipler müdahale ederek söndürme çalışması başlattı.

Tunceli Atatürk Mahallesi'nde orman yangını çıktı!

Tunceli'de orman yangını çıktı. Kentte iki farklı bölgede çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Tunç: "Tahminlerimize göre 15 hektarlık bir alan yanmış durumda" dedi.

Akyarlar'da başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı!

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis'in Akyarlar mahallesinde başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı. Jandarma bölgedeki evleri tahliye ederken rüzgarın etkisiyle devam eden yangını söndürmek için kara ve havadan çalışmalar devam ediyor.

başkentte yangın Haberi

başkentte yangın

Başkent'te bir apartmanın altında bulunan markette meydana gelen yangın, paniğe neden oldu.


Olay, gece saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Tıp Fakültesi Caddesi üzerindeki 74 numaralı apartmanın altında bulunan market, bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Yanan marketten çıkan dumanları fark eden vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, marketin kilitli olan kapılarını kırarak yangına müdahale etti. Alevler çok büyümeden, yangın kontrol altına alındı.


Polis ekipleri, apartman sakinlerini yangın tamamen söndürülene kadar evlerini terk etmeleri konusunda uyardı. Yangında yaralanan bulunmazken, apartmandan tahliye edilen bazı vatandaşların dumandan etkilendikleri görüldü. İtfaiye erleri, yangının çıkış nedeni üzerinde çalışma...