04 / 05 / 2024

başkentteki temapark

başkentteki temapark

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce inşa edilen dünyanın en büyük Tema Parkları arasında bulunan Ankapark, Başkentlilere tanıtılıyor. Ankamall Metro İstasyonu yanında Ankapark’ın birebir maketi üzerinden tanıtım yapılıyor...

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Bu şartları sağlayanlar aylık 5 bin TL destek alacak!

AFAD, depremin meydana geldiği 11 kentteki evi hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi ya da kiracılar için Afetzede Barınma Desteği vereceğini açıkladı. Konut sahibi ya da kiracılar için e-Devlet Kapısı üzerinden Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı.

Üç ildeki belediyelere rekor sayıda personel alınacak! Süresi dolmadan başvurun!

3 kentteki belediyeler memur, itfaiye eri ve zabıta alımına ilişkin ilanlarını yayımladı. KPSS şartı aranan alımlarda başvuru koşulları ve ayrıntılar açıklandı. İşte şartlar ve detaylar...

Ankara'da 8 taksitle satılık 4 arsa! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ve Eitmesgut ilçelerinde yer alan 4 arsayı 8 taksitle satışa sunuyor. İşte başkentteki arsaların fiyatları...

Evergrande 6 kentteki 10 projesinde yeniden çalışmaya başladı!

Çinli dev gayrimenkul şirketi Evergrande'nin 10 büyük projesinde yeniden çalışmaya start verdiği açıklandı. Aralarında Shenzen'in de bulunduğu 6 büyük kentte en az 10 projede faaliyetler tekrar başlatıldı.

Berlin'de artan konut ve kira fiyatlarına ilişkin referandum yapılacak!

Berlin'de eyalet seçimlerinin yanı sıra yüksek konut ve kira fiyatları probleminin çözülmesi için başkentteki konutların kamulaştırılması önerisi için bir referandum yapılacak. 

Moskova'yı onlar inşa ediyor: İşte en çok ciroya sahip inşaat şirketleri!

Moskova’da konut projelerinde en yüksek cirosu olan inşaat şirketleri belirlendi. Emlak portalı Cian ile RBC’nın araştırmasına göre, Ocak-Kasım 2020 sürecinde başkentteki inşaat şirketlerinin ciroları bir yıl öncesine göre yüzde 21 arttı ve 859 milyar rubleye (11,5 milyar dolar) ulaştı.

TOGO Kuleleri'nin imar planı tartışmalarında son durum!

Ankara Mimarlar Odası uzun süredir başkentteki ayrıcalıklı imar planları ve bu planları ihlal eden yapılar, işlemlerle ilgili çalışmalar yürütüyor...

Togo kuleleri nasıl hızla yükseldi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkentteki Togo kulelerinin nasıl hızla yükseldiğini anlattı...

Sinan Aygün 3 saat boyunca rüşveti anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, başkentteki TOGO Kuleleri’nin inşaatı için kendisinden 25 milyon lira istediğini iddia eden eski CHP milletvekili Sinan Aygün, üç saat boyunca rüşveti anlattı.

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

başkentteki temapark Haberi

başkentteki temapark


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce inşa edilen dünyanın en büyük Tema Parkları arasında bulunan Ankapark, Başkentlilere tanıtılıyor. Ankamall Metro İstasyonu yanında Ankapark’ın birebir maketi üzerinden gerçekleştirilen tanıtıma Başkentliler büyük ilgi gösteriyor.


Ankamall Metro İstasyonu yanında Ankapark’ın dev maketi ile park içinde yer alacak oyuncaklardan bazılarının yer aldığı Tanıtım Merkezi’ne Başkentliler büyük ilgi gösterirken, gördükleri karşısında şaşkınlıklarını “Biz buranın bu kadar muhteşem olacağını bilmiyorduk. Gerçekten çok güzel olmuş” sözleriyle dile getiriyorlar.





Atatürk Orman Çiftliği içinde 1 milyon 250 bin metrekarelik bir alan içinde yapım çalışmaları aralıksız devam eden, ailelerin hoşça vakit geçireceği iç ve dış mekanlarda eğlence ünitelerinin yer alacağı Ankapark’ın inşaat alanı bir süre önce Başkentlilerin ziyaretine açılmıştı.


Dünyanın sayılı Tema parklarından biri olan dev...