02 / 05 / 2024

basketbol sponsorlukları

basketbol sponsorlukları

Spor alanlarındaki sponsorluk yarışlarına artık gayrimenkul firmaları da dahil oldu. NEF ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün başı çektiği yarışa son olarak Sinpaş GYO da katıldı.

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Tekfen, Darüşşafaka Basketbol takımına sponsor oldu!

62 yıldan beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren Tekfen Holding, eğitim ve sanata destek vermek için Basketbol A takımına ana sponsor oldu. 

Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’a sponsor oldu!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçirmeye devam eden Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’un resmi sponsoru oldu.

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi’nin yeni sezonunu kutluyor!

Hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratmanın sıra, Basketbol Süper Ligi’ne de isim sponsoru olan Tahincioğlu, 7 Ekim’de başlayacak olan 2017-2018 sezonunu, yeni reklam filmi ile kutluyor.

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu!

Tahincioğlu'ndan Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alan basketbol Süper Ligi'ne tam destek geldi. Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu.

Türk Telekom Arena'nın yanına basketbol salonu inşa edilecek!

Başkan Dursun Özbek, Başbakan Binali Yıldırım'ın TT Arena'nın üst kullanım hakkının 49 yıllığına G.Saray'a verilmesini onayladığı bildirildi. Aslan bunun yanında basketbol salonu için de onay aldı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde basketbol salonu inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde yapılması düşünülen basketbol salonu projesine Mart ayı içinde start vererek temel atmayı planlıyor. Proje 2 yıl içerisinde bitirilecek.

Muğla'nın beş mahallesine basketbol sahası!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca ilçesi’nin Dalyan, Dalaklı, Çaylı, Arıkbaşı ve Bahçelievler Mahallelerine basketbol - voleybol sahası için 297 Bin TL’lik yatırım yaptı.

Ünye Burunucu'daki futbol ve basketbol sahası yenilendi!

Ordu ilinde sporun ve sporcunun gelişimine katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Burunucu Mahallesi’nde bulunan basketbol ve futbol sahasının onarımını yaparak gençlere daha sağlıklı bir ortamda spor yapabilme imkânı sundu.

Kocaeli Büyükşehir'den 39 okula basketbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahaları yapımı için ihale yapıldı.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece basketbol takımına sponsorluk desteği!

Demir İnşaat isim ve forma sponsoru olduğu Büyükçekmece basketbol takımıyla Avrupa liglerine katılmayı hedefliyor. Hamit Demir, tüm patronları spora destek olmaya çağırıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi!

Demir İnşaat, 2015-2016 yılı Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi.

basketbol sponsorlukları Haberi

basketbol sponsorlukları

Marka imajlarını daha da güçlendirmek ve dünyaya açılmak isteyen şirketler için spor sponsorlukları, pazarlama iletişimi stratejilerinin vazgeçilmez bir parçası oldu. Türkiye’de spor endüstrisinin büyüklüğü yaklaşık 1,6 milyar dolara ulaştı, spor sponsorlukları da bu hacmin yüzde 25’lik kısmını oluşturuyor. Spor alanlarındaki sponsorluk yarışlarına artık gayrimenkul firmaları da katıldı. NEF ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün başı çektiği sponsorluk yarışına son olarak Sinpaş GYO katıldı.

Galatasaray Nef'es aldı

Temmuz 2016'da Türkiye’nin en köklü futbol takımlarından Galatasaray Spor Kulübü’nün ana sponsoru olan Nef, geçtiğimiz Mayıs ayında ise FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru ve tek gayrimenkul sponsoru oldu. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Galatasaray, uluslararası arenada başarısını kanıtlamış, Türkiye’nin lider futbol takımlarından. Gayrimenkul sektöründe uluslararası marka haline gelmek ve sektörde farklılık yaratmak için yola çıkan Nef, Galatasaray ile...