29 / 04 / 2024

Başkomutan Tarihi Milli Parkı ziyaretçi sayısı

Başkomutan Tarihi Milli Parkı ziyaretçi sayısı

Büyük Taarruz 'un başladığı Kocatepe’den Dumlupınar’a kadar uzanan sahaya adını veren Başkomutan Tarihi Milli Parkı ’nda yapılan yeni düzenlemeler, şehitlikleri ziyaret eden kişi sayısını artırdı.

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

MEB personel ilanını duyurdu: Başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi 19 Haziran 2023

Milli Eğitim Bakanlığı yeni personel istihdam ilanını duyurdu. Buna göre alım yapılacak kadrolar belli olurken başvuru şartları ve son başvuru tarihi de netleşti.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 231 sözleşmeli personel alınıyor! Son başvuru tarihi 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2023. İşte detaylar…

Milli Savunma Bakanlığı 236 personel alacak! İşte başvuru şartları ve son başvuru tarihi…

Milli Savunma Bakanlığı, 236 sözleşmeli personel alacak. Milli Savunma Bakanlığı’nın personel alımı için son başvuru tarihi 31 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 işçi alımı başvuru tarihi ne zaman? İşte il il MSB personel listesi...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, MSB işçi alımı başvuru tarihi ne zaman, şartları nedir? İşte Milli Savunma Bakanlığı il il personel listesi...

Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı Müdürlüğü kuruluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı hizmet verecek, Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı Müdürlüğü'nün kurulması kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap son başvuru tarihi!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap son başvuru tarihi 28 Eylül 2015 olarak belirlendi. Taksitlerin teslimden sona ödenmeye başlanacağı projede 250 adet konut satışa sunuluyor.

Evren Mahallesi TOKİ Siirt Merkez son başvuru tarihi!

Evren Mahallesi TOKİ Siirt Merkez son başvuru tarihi yarın. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade uygulanan projede daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlangıç gösteriyor.

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi!

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Aylık taksitlerin 205,28 TL'den başladığı projede 240 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru tarihi!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru tarihi 28 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Ayazma Emlak Konutları Başakşehir son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede 11 adet daire satışa çıkarıldı. Ayazma Emlak Konutları Başakşehir son başvuru tarihi 28 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Ispartakule Evleri kura çekilişi başvuru tarihi!

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarılacağı proje İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Ispartakule Evleri kura çekilişi başvuru tarihi en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı son başvuru tarihi!

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı son başvuru tarihi 11 Eylül olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatta 180 ay vade seçeneği sunan proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Başkomutan Tarihi Milli Parkı ziyaretçi sayısı Haberi

Başkomutan Tarihi Milli Parkı ziyaretçi sayısı


Büyük Taarruz’un başladığı Kocatepe’den, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri” emrini ilettiği Dumlupınar’a kadar uzanan sahaya adını veren Başkomutan Tarihi Milli Parkı’nda yapılan düzenlemeler, şehitlikleri ziyaret eden kişi sayısını artırdı.


Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar 5’inci Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu şunları söyledi: “Kutlamalar öncesinde milli park içerisinde bulunan şehitliklerin, müzelerin ve anıtların bakımı yapıldı. Kurtuluş Savaşı Panoraması da büyük ilgi gördü. 25 Ağustos’tan 30 Ağustos’a kadar geçen sürede Başkomutan Tarihi Milli Parkı’nı 20 bin kişi ziyaret etti. Şehitliklere, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor. Gelen vatandaşlarımıza da daha önce yetiştirdiğimiz alan kılavuzlarımızla birlikte sahada, Kurtuluş Savaşı, detaylı bir şekilde anlatılıyor. Ayrıca düzenlenen ‘Zafer Yürüyüşü’ne de katılım çok çok fazlaydı.”    ...