05 / 05 / 2024

Basri Akyıldız açıklama

Basri Akyıldız açıklama

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ile birlikte başlayan denetimler bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yapılan denetimler sayesinde bazı alışkanlıkların değiştiğini söyledi..

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın

Analistler tarafından dolar için kötü senaryon yazıldı. Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlara kötü haber! Görmeyen duymayan kalmasın.

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Doların fırlayacağı tarih belli oldu! 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez yapıldı! Gözünüzü açın!

Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ediyor. Dolar gelişmiş ülke para birimleri karşısında düşük seviyelerde işlem görmeye devam ederken, doların fırlayacağı tarih açıklandı. 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez verildi! Gözünüzü açın!

Asgari ücrette 'O tutar kırmızı çizgimiz' demişti! Tepkiler sonrası yeni açıklama

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ın TRT haber yayınında, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı olarak açıklanan 7.785 lirayı asgari ücret görüşmesinde “kırmızı çizgileri” göstermesi vatandaşın tepkisini topladı. Tepkilerin ardından Atalay tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Kritik dolar yorumu! FED üyesi öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı! Doların sırrı resmen çözüldü

St Louis Fed Başkanı Bullard'tan kritik dolar yorumu geldi. FED üyesi dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı herkesin ağzı açık kaldı. Doların sırrı resmen çözüldü.  

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Basri Akyıldız açıklama Haberi

Basri Akyıldız açıklama

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ile birlikte başlayan denetimler bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yapılan denetimler sayesinde bazı alışkanlıkların değiştiğini, ancak belirsizliklerin ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi. 


Akyıldız, 2014 yılının ikinci yarısında yaşanan iş kazalarında inşaat sektörünün ilk sırada olduğunu, inşaat sektöründe neredeyse her gün ölümlü iş kazası meydana geldiğini kaydetti. İş kazalarının artması üzerine inşaat sektöründe denetimlerin devam ettiğini ifade eden Akyıldız, "İş güvenliği ile ilgili şantiye denetimleri beraberinde bazı sıkıntıları da getirdi. Baktığımızda inşaatlarda iş güvenliği ile ilgili alınan tedbirlerin yetersiz olduğu, iş kazalarının da bundan kaynaklandığı çok net bir şekilde anlaşıldı" dedi. 

İş güvenliği ile ilgili yapılan denetim sürecinde inşaatların eksiklerini giderene kadar durdurulduğunu hatırlatan Akyıldız, "Bu, piyasada bazı alışkanlıkların değişmesine...