16 / 05 / 2024

Bassel Haddad

Bassel Haddad

Haddad Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu Kocatepe Mahallesi 'nde, Bassel Haddad Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassel Abokaf tarafından kuruldu.

Haddad Grup İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haddad Grup İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Abbaas Ha Haddad tarafından kuruldu.

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Yayo Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayo Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa Aldeen    Alaaraj ve Bassel M.G.  Abdoulghanı ortaklığında kuruldu. 

Albassel Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albassel Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Bassel Alaboud tarafından kuruldu.

Araplar blok halinde gayrimenkul alıyorlar!

Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen ve Kuveyt’ten turist getiren SY Group CEO’su Yaser Haddad, Araplar için Türkiye’nin artık vazgeçilmez bir yatırım durağı olduğunu söyledi.

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Sy Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Sy Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Haddad tarafından kuruldu. 

Ayamoon Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayamoon Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Haddad tarafından kuruldu. 

White Horse İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Horse İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Saramıjo, Nabıl Jamous, Bassel Zınd Hadıd, Mohammad Saramıjou ve Wael Zend Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Araplar tatil için gelip Karadeniz'den ev alıyor!

Körfez ülkesinden turistlerin ilgi odağı son yıllarda Karadeniz oldu. SY Group CEO’su Yaser Haddad, Arapların Trabzon'u çok sevdiğini söyledi. 

Amco İnşaat Tekstil Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amco İnşaat Tekstil Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Easen Matook, Ahmad Maatouk, Mohamad Matook, Mohamad Bassel Maatouk tarafından 320 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Haddad Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haddad Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu Kocatepe Mahallesi 'nde, Bassel Haddad Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bassel Haddad Haberi

Bassel Haddad

Haddad Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te Bassel Haddad Müdürlüğü'nde kuruldu.


Haddad Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.       Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.          2.       Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.          3.       Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.          4.       Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.    ...