15 / 05 / 2024

Başterziler Group

Başterziler Group

Başterziler Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 noktaya dikkat çekti. Başterzi, Vitello’nun son derece titiz bir işçilikle üretim yaptığını kaydetti

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aida Aydın, Behzad Vafashalmani, Ezel Aydın, Sarvnaz Vafashalmani ve Şafak Keskin tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 nokta!

Başterziler Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 noktaya dikkat çekti. Başterzi, Vitello’nun son derece titiz bir işçilikle üretim yaptığını kaydetti

Şişecam, PD Group ile cam elyaf tesisi yatırımı için görüşmelere başladı!

Şişecam Topluluğu, Almanya merkezli PD Group ile Türkiye'de ortak yeni bir cam elyaf tesisi yatırımı gerçekleştirmek amacıyla görüşmeler gerçekleştiriyor. Şişecam değerlendirmelerin yapılması için gerekli çalışmalara başladı.

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

Irmak Group, Başakşehir'de 10 bin konut yapacak!

İstanbul'un Başakşehir bölgesinde Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla Vadişehir projesini hayata geçiren Irmak Group, bölgede ortaklarıyla birlikte gelecek 9 yılda 10 bin konut inşa etmeyi planlıyor.

Royal Group, Kartal'da dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Başterziler Group Haberi

Başterziler Group

Bahar aylarının geldiği şu günlerde bahçe mobilyaları için araştırmalar çoktan başladı. Bahçe mobilyası seçiminde bir çok farklı noktaya dikkat etmek gerekiyor. Kaliteli, fonksiyonel ve aynı zamanda dayanıklı bahçe mobilyaları ile tüketiciyi buluşturan Vitello Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası seçiminde 5 temel noktaya dikkat çekti.


- Dış ortam şartlarına dayanıklı, uzun ömürlü ürünler

Bahçe mobilyası seçerken öncelikle dayanıklı ve uzun ömürlü bir ürün seçildiğinden emin olunması gerekiyor. Bahçe mobilyalarının kısa sürede deformasyona uğramaması,uzun yıllar boyunca formunu ve fonksiyonelliğini kaybetmeden kullanılabilmesi için seçilen ürünlerin dayanıklı ve kaliteli hammaddelerden üretilmiş olması şart. Mobilyayı oluşturan bütün materyallerin dış mekan için üretilmiş olması gerekiyor.


- Kaliteli malzeme ve iyi işçilik önceliğiniz olsun...

Zorlu hava koşullarına karşı yüksek direnç gösterebilen ve bakımı oldukça kolay olan entetik...