28 / 04 / 2024

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.



Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalcın rapı sektörünün 2015 yılını değerlendiren Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 2015 yılına Yalçınlar Group açısından bakıldığında olumsuz siyasi belirsizliklerin içinde olumlu geçtiğini söylemenin mümkün olduğunu, ancak beklentilerin yüzde 30 altında kaldıklarını kaydetti. Yalçın, bu süreçte 38 villalık butik GölMahal projesini tamamladıklarını ve yeni proje olan 150 villalık Batımahal projesini ise yüzde 45 inşaat seviyesine getirdiklerini belirtti. 


BatıMahal'in örnek villasını ve satış ofisini tamamlayıp taşındıklarını ifade eden Yalçın, henüz lansmanı gerçekleştirmeden portföylerinde satışa sunulan sadece 75 villa kaldığını vurguladı. Yeni bir siyasal gerilim olmadığı takdirde 2016 yılının Yalçınlar Group açısından çok başarılı geçeceğine kesin gözüyle baktıklarını söyleyen Yalçın, örnek villanın yoğun ilgi gördüğünü kaydetti. BatıMahal projesinin özellikle hanımlar tarafından beğeniyle karşılandığını söyleyen Yalçın, yer aldıkları Büyükçekmece Göl Vadisi'nin hızla gelişerek değerlendiğini belirtti. Yalçın, sundukları avantajlı fiyat politikası ve uygun satış koşullan ile satışlara hız verdiklerinin altını çiziyor. 


PROJELER YOLDA 

Hakan Yalçın, örnek villa ile hız kazanan BatıMahal projesi için şu değerlendirmede bulundu: "Potansiyel müşterilerimizin yanı sıra satış ofisimizle birlikte ziyaretçi sayımız dört katma çıktı. Sunduğumuz villaların emsali bulunmuyor. Batı Mahal villalarında 2016 yılında inşaat seviyesini yüzde 80'e, satış seviyesini ise yüzde 80 ila yüzde 100 arasında olacağım beklediklerini ifade eden Yalçın 2016 yılında yeni bir proje için start vereceklerini de söylerken, yıl ortasına doğru aynı bölgede yeni proje çalışmaları olduğunu söyledi. 


Star İnşaat Dekorasyon


Geri Dön