25 / 07 / 2024

Başyazıcı Grubu iletişim

Başyazıcı Grubu iletişim

Başyazıcı Grubu, aldığı yatırım kararı doğrultusunda stratejik işbirliklerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nı pr ajansı olarak seçen Başyazıcı Grubu, şimdi de Being Çözüm'le el sıkıştı.

KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim!

Toplam 894 daireden meydana gelen KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde inşa çalışmaları ve satışlar başladı. İşte KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim bilgileri...

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Başyapıt Dragos’ta 60 ay faiz! Ağustos'ta teslim!

Başyazıcı Grubu 66’ncı yılına özel hazırladığı kampanyası ile Maltepe’de inşa ettiği ‘Başyapıt Dragos’ projesi için 60 ay sıfır faiz kampanyasını hayata geçirdi. Ağustos 2018’de teslim edilecek proje, Adalar manzarasıyla sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor.

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Maltepe Başyapıt Dragos Evleri fiyat!

25 ve 3 katlı iki blok olarak planlanan Başyapıt Dragos projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. Proje Başyazıcı Grubu imzası taşıyor...

Başyapıt Dragos'ta metrekaresi 6 bin TL'ye!

Başyazıcı Grubu imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Başyazıcı Grubu İstanbul'a 70 milyon TL'lik konut projesiyle geldi!

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen Başyazıcı Grubu 70 milyon lirayı bulan iki yeni projeye başladı. Kayseri'de gıda sektöründe büyüyen firma İstanbul'da gayrimenkul sektörüne yöneldi.

Başyapıt Dragos ön satışta! Metrekaresi 6 bin TL!

Başyazıcı Grubu tarafından İstanbul Maltepe’de hayata geçirilen 'Başyapıt Dragos'ta ön satış dönemi başladı. 1+1’den 4+1’e kadar uzanan geniş dairelerin yer aldığı Başyapıt Dragos, yatırımcısına yüksek kazanç fırsatı sunuyor.

Başyapıt Dragos projesinin lansmanı 4 Mayıs'ta!

Başyazıcı Grubu, İstanbul'daki ilk konut projesini hayata geçiriyor. Başyazıcı Grubu Başyapıt Dragos projesinin lansmanını 4 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirecek.

Başyapıt Dragos'ta metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor!

1953 yılından beri Kayseri’de faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, İstanbul'daki ilk konut projesini hayata geçiriyor. Toplam 32 bin metrekare alanda inşa edilecek Başyapıt Dragos, 70 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Başyazıcı Grubu rotasını İstanbul'a çevirdi!

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

Başyazıcı Grubu iletişim Haberi

Başyazıcı Grubu iletişim

Bugüne kadar inşaat, gıda, perakende, tekstil ve turizm sektörlerinde faaliyetlerini başarıyla sürdüren Başyazıcı Grubu, girdiği İstanbul pazarında da inşaat ve kentsel dönüşüm yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

1953 yılında Kayseri’de kurulan ve Başyazıcı Et Ürünleri, BYZ Garage AVM, Mix Kayseri AVM, Almer Hotel, Ommer Hotel, Bamen Tekstil, Maba Mağazacılık markalarıyla sektörde tanınan Başyazıcı Grubu, inşaat alanında da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 


Yatırım atağı kararı çerçevesinde çözüm ortaklarıyla yoluna devam edecek olan Başyazıcı Grubu, reklam ajansı olarak 'Being/Çözüm' ile el sıkıştı. Başyazıcı, geçtiğimiz günlerde iletişim danışmanı olarak da sektörde yaptığı kaliteli işler ve seçkin müşterileriyle tanınan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı ile işbirliği kararı almıştı. 


Bir Omnicom Group şirketi olan Being/Çözüm, kazandığı ödüller ve farklı sektörlerden birçok ulusal ve uluslararası markaya tam hizmet sağlayan Türkiye’nin...