08 / 05 / 2024

Başyazıcı Grubu projeleri

Başyazıcı Grubu projeleri

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

Başyazıcı Grubu projeleri Haberi

Başyazıcı Grubu projeleri

Kayseri’de gıda, tekstil, inşaat, turizm, enerji ve perakende gibi pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren 63 yıllık Başyazıcı Grubu, Türkiye’nin ekonomik ve siyasi istikrarına duyduğu inanç ve güvenden aldığı cesaretle yatırım hedeflerini büyüttü. Anadolu’da ekonomik, sosyal ve kültürel hayata yaptığı katkılardan sonra ulusal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Başyazıcı Grubu gıda ve inşaat sektörlerinde başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlere de açılıyor. 


Grup, bir yandan inşaat alanında 70 milyon TL’lik yatırımla hayata geçecek olan butik projesi Başyapıt Dragos’u inşa ederken bir yandan da gıda sektöründe helal et ürünleriyle Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer alıyor. 


Küresel standartlarda ürün ve hizmet sunduklarını belirten Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu “Anadolu’da ticaretin simge merkezlerinden biri olan ve iş dünyasının...