11 / 05 / 2024

Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi

Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi

Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi, Yasin Baş ve Lütfi Yıldız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Küçükçekmece, Merkez Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Yağız Sokak'ta kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Saıd Kerassa tarafından kuruldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi Haberi

Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi

Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi, Yasin Baş ve Lütfi Yıldız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Küçükçekmece, Merkez Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Yağız Sokak'ta kuruldu.


Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A:Yapı ve Taahhüt İşleri 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...