06 / 05 / 2024

batı anadolu tıp merkezi

batı anadolu tıp merkezi

BASEK Başkanı Gürbüz, Mavişehir Tıp Merkezi sayesinde, bu kentte yaşayanların tüm sağlık hizmetlerine kavuşacağını söyledi. Gürbüz Artık Mavişehir'in merkezinde kurulan tıp merkezinin Mavişehirliler'e hizmet vereceğini sözlerine ekledi

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

Batı Anadolu, 2017 sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Batıçim, Batısöke, Batıbeton, Batıenerji ve Batıliman şirketlerinden oluşan Batı Anadolu Grubu, 2017 yılı sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefiyle ilerliyor.

İstanbul'da yapılan tüp geçitler otelleri sevindirdi!

İstanbul Anadolu yakasını, Avrupa yakasına bağlayacak tüp geçitlerin yapılması, Ataşehir’de finans merkezi inşası ve Atatürk Havalimanı’nın şehir dışına taşınacak olması Anadolu yakasındaki otelcileri sevindirdi.

Körfez Tüp Geçiş projesinin ÇED süreci başladı!

Hükümetin 2011'de açıkladığı 35 İzmir projesi arasında yer alan Körfez Tüp Geçiş Projesi ile ilgili ÇED süreci başladı. Qrojeyle Körfez altından yapılacak batırma tünelle kentin iki yakası Marmaray benzeri bir sistemle birbirine bağlanacak

1997 yılında Köprü yerine Tüp Geçit!

1997 yılında İstanbul'un iki yakası ''Demiryolu Tüp Geçit Projesi''yle birbirine bağlanacakmış. 2005 yılına yönelik hazırlanan projeye göre, 12.5 kilometre uzunluğunda olması planlanan geçit 650 milyon dolara mal olacakmış.

Lütfi Elvan: 3 katlı yeni tüp geçit projesi de hizmete girecek!

İstanbul'daki tüp geçit projelerine muhalefetin "yapılamaz" dediğini ancak 2 tüp geçidin yapıldığına işaret eden Elvan, 3 katlı yeni tüp geçit projesinin de hizmete gireceğini söyledi.

Batıçim Batı Anadolu Çimento kâr payı dağıtacak mı?

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., 5 Mayıs 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı Sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte toplantıda karara bağlananlar...

Batıçim Batı Anadolu Çimento ne zaman kâr payı dağıtacak?

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. , 2014 Yılı Kar Payı Ödeme Tarihi olarak 2 Haziran 2015 tarihini belirlediğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte miktar...

1996 yılında Boğaz'a Demiryolu Tüp Geçişi Projesi!

1996 yılında Ulaştırma Bakanlığı, 'Demiryolu Tüp Geçişi Projesi' hazırlamış. Gebze-Söğütlüçeşme'yle Yenikapı-Halkalı arasında çift hatlı olarak çalışacak olan 12.5 kilometre uzunluğundaki Tüpgeçit 637 milyon dolara mal olacakmış.

Tüp geçit projesi için ihale açılıyor!

1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi üçüncü köprünün yapılmasına karşıymış ve tüp geçit inşasında ısrarlıymış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1995 yılında tüp geçit için ihale açılacakmış!

1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi üçüncü köprünün yapılmasına karşıymış ve tüp geçit inşasında ısrarlıymış. 3. bir köprünün İstanbul'da nüfusu arttıracağını savunan Belediye, tüp geçit için ihale açacakmış.

batı anadolu tıp merkezi Haberi

batı anadolu tıp merkezi


Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) bünyesinde kurulan Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi'nin açılışı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Emniyet Müdürü Şevket Canıtez katıldı. Açılış sonrası ziyaretçiler, Arya Kamali'nin İzmir ve Tıp Minyatürleri Sergis'ini gezdiler. 


Mavişehir'de tam donanımlı binasında hasta kabulüne başladıklarını dile getiren BASEK Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, "Mavişehir kentinde yaşayanlar sağlık hizmeti için Çiğli, Karşıyaka, Alsancak'a gitmek zorunda kalıyorlardı. Artık Mavişehir'in merkezinde kurulan tıp merkezimiz, Mavişehirliler'e hizmet verecek" dedi.


'Önemli boşluğu dolduracak'

SGK ile anlaşmalı Mavişehir Batı Anadolu Tıp Merkezi'nin başta kadın doğum olmak üzere, kardiyoloji, fizik tedavi, dermotoloji, güzellik estetik, genel cerrahi, çocuk hastalıkları, kulak burun boğaz, nöroloji, üroloji, psikiyatri, ortopedi, dahiliye, olmak...