19 / 05 / 2024

Batı Arıtma Tesisinden kötü koku

Batı Arıtma Tesisinden kötü koku

Özellikle yaz aylarında "Söz Hakkı"na gelen şikayetlerin başında Batı Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan pis koku geliyor. Bu bölgede yaşayanlar yıllardır aynı dertten şikayetçi ama değişen bir şey yok.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Kuzu Grup, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini kazandı!

Ocak ayında gerçekleşen İslam Kalkınma Bankası (IDB) kredili, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini Kuzu Grup kazandı. İran’ın en büyük atıksu arıtma tesisi yaklaşık 2 milyon 600 bin kişiye hizmet verecek.

Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, projeyle önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtti.

Tekirdağ Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı incelendi!

Süleymanapaşa ilçesi Altınova mahallesinde yapımı devam eden, Süleymanpaşa ilçe merkezinin atıksularını kollektör hattı ile toplayarak Batı Atıksu Arıtma Tesisine iletecek olan Terfi Merkezi 12 inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) İller Bankası işbirliği ile yürüttüğü Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinde fore kazık çalışması başladı.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi'nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Batı Atıksu Arıtma Tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi’nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ'ın temiz denize kavuşması amacıyla yürütülen en büyük projelerden biri olan Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Ergene'deki 12 arıtma tesisinden 6'sı tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça, "Ergene havzası Türkiye'nin su kirliliği açısından adeta kangren olmuş bir nehri. Ergene'de 12 arıtma tesisinden 6'sı tamamlandı'' dedi.

İrfan Kaya: Ankara'ya arıtma tesisinden verilen su tertemiz!

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya: “Abonelerimize 1-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında; İvedik, Pursaklar ve Çubuk İçme Suyu Arıtma Tesislerinin yanı sıra bölgesel arıtma tesislerinden verilen su her zaman olduğu gibi yine tertemiz ve pırıl pırıl” dedi.

Batı Arıtma Tesisinden kötü koku Haberi

Batı Arıtma Tesisinden kötü koku

Özellikle yaz aylarında "Söz Hakkı"na gelen şikayetlerin başında Batı Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan pis koku geliyor. Bu bölgede yaşayanlar yıllardır aynı dertten şikayetçi ama değişen bir şey yok. Hatta bölge halkı zaman zaman sokağa çıkarak tepkilerini de dile getiriyorlar. Büyükşehir Belediyesi hemen hemen aynı minvalde açıklamalar gönderiyor. Ancak ben vatandaşa bu konuda köşemde "söz hakkı" tanımaya devam edeceğim. İlk şikayet Gönül Aydın adlı okurumdan. 


Gönül Aydın aşağıdaki yazısını Büyükşehir Belediyesi'nin dikkatine sunuyor: "Ben Ertuğrul Mahallesinde oturuyorum. Yaklaşık 3 yıl önce bütün birikimlerimle ve kredi de çekerek bir daire aldım. Ama şimdi çok pişmanım. Çünkü Batı Arıtma Tesisi'nden yayılan koku yüzünden evimden soğudum. Bazı akşamlar koku dayanılmaz hale geliyor. Sürekli aynı koku hissedilmediğine göre bunun engellenmesi mümkün. Büyükşehir Belediyesi neden sürekli engelleme...