03 / 05 / 2024

batı beyler azur marmara ödeme tipi

batı beyler azur marmara ödeme tipi

Azur Marmara Kavaklı daire fiyatları metrekare birimde 3 bin 750 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 16 metrekarelik balkonlara sahip...

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Azur Marmara Yakuplu daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Azur Marmara Yakuplu projesi Batı Beyler Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 442 daire ve 100 cadde mağazası yer alıyor. Peki Azur Marmara Yakuplu daire fiyatları ne kadar?

Kavaklı Azur Marmara fiyat listesi!

Kavaklı Azur Marmara fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor. Proje Batı Beyler Yapı imzası taşıyor...

Azur Marmara Evleri Kavaklı ödeme tipi!

Azur Marmara projesi İstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Azur Marmara projesi Batı Beyler Yapı tarafından hayata geçirildi...

Beylikdüzü Azur Marmara 2017 fiyat bilgisi!

Beylikdüzü Azur Marmara 2017 fiyat bilgisi kapsamında 24 ay ve 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. 2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan proje Batı Beyler Yapı imzası taşıyor...

Azur Marmara 2017 güncel fiyat listesi!

Azur Marmara 2017 güncel fiyat listesi minimum 3 bin 750 TL'den başlıyor. Azur Marmara projesi İstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da Batı Beyler Yapı tarafından inşa ediliyor...

Kiler GYO Beylikdüzü Kavaklı'daki arsasını sattı!

Kiler GYO Beylikdüzü Kavaklı'da tamamı kendi mülkiyetinde bulunan 736 metrekarelik arsasını Batı Beyler Yapı'ya sattı.

Azur Marmara teslim tarihi!

30 dönüm alan üzerinde inşa edilen Azur Marmara projesi Batı Beyler Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 442 adet konut, 100 adet cadde mağazası bulunuyor. İşte Azur Marmara teslim tarihi...

Azur Marmara satışları ne zaman?

Batı Beyler Yapı imzasıyla yükselen Azur Marmara projesinde toplamda 442 adet daire ve 100 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Azur Marmara satışları ne zaman?

Kiler GYO'nun Kavaklı projesindeki payı yükseldi!

Kiler GYO'nun Batı Beyler Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ile akdedilmiş olan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi tadil edildi.

Kiler GYO ile Batı Beyler Yapı Kavaklı projesine başlıyor!

Kiler GYO, Beylikdüzü Kavaklı'da 736,39 metrekare arsasında yüklenici firma olarak Batı Beyler Yapı ile sözleşme imzalıyor. Kiler GYO Kavaklı projesinin ruhsat alındıktan 30 ay sonra tamamlanması hedefleniyor...

batı beyler azur marmara ödeme tipi Haberi

batı beyler azur marmara ödeme tipi

Azur Marmara Evleri Batı Beyler Yapı tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Proje 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Azur Marmara Evleri toplam 442 daire ve 100 cadde mağazası bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 
 
Azur Marmara'nın inşaat alanı 120 bin metrekare olarak belirlendi. Projedeki dairelerin net büyüklüğü ise minimum 90 metrekare olarak belirlendi.
 

Azur Marmara dairelerinde balkonların büyüklüğü 16 metrekare olarak planlandı. Projede daire içinde ayrıca hamam da yapılıyor.
 

Türk hamamı, buhar banyosu, yüzme havuzu gibi alanların yer aldığı  Azur Marmara projesinde ayrıca kreş, anaokulu, kütüphane, otopark gibi imkanlar da sunuluyor. 
 
Azur Marmara Kavaklı daire fiyatları!

Azur Marmara'da metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den...