04 / 05 / 2024

Batı Çevreyolu hizmete girdi mi

Batı Çevreyolu hizmete girdi mi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Çevreyolu’nun ilk etabının 5 Haziran Cuma günü öğleden sonra hizmete gireceğini müjdeledi.

Şehitkamil Batıkent Taziye Evi tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi'nin Batıkent'te hayata geçirdiği taziye evinin inşaatı son sürat devam ediyor. Taziye evinin yakın zamanda hizmete girmesi planlanıyor.

Antalya'da Batı Çevre Yolu 11 Şubat'ta açılacak!

Antalya'da Batı Çevre Yolu açılıyor. Şehir içi trafiği büyük oranda rahatlatması beklenen yolun tamamlanan ikinci kısmı da 11 Şubat'ta hizmete açılacak.

Menderes Türel’den teleferik ve batı çevreyolu müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı’nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

St. Petersburg Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu açıldı!

Türk firması IC İçtaş’ın ana yüklenicilerinden olduğu, St. Petersburg Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu’nun açılışını, Rusya Devlet Başkanı Putin yaptı.

Ankara Batıkent'e yeni spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent’te, halı sahalar ve yürüyüş yollarının bulunduğu semt stadı ile vatandaşların huzurlu vakit geçirebileceği dev bir parkı içine alan tesisi hizmete sundu.

Nira Gurme, Batıkent'te yeni şubesini açtı!

NİRA Gurme & Restaurant, Elvankent'ten sonra, Batıkent Çakırlar'da hizmete açıldı. Açılışa birçok kişi katıldı.

Ankara'daki Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi’nin amatör spor kulüpleri için yaptığı “Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri”, törenle hizmete açılarak vatandaşa sunuldu.

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle hizmete girdi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Bursa Kapalı Tarihi Çarşı hizmete açıldı!

Kentin gözbebeği olan Tarihi Kapalı Çarşı, çarşının batı kapısında yapılan törenle, özgün kimliğiyle Bursalıların hizmetine sunuldu. Bursa Kapalı Tarihi Çarşı, özgün çehresi ve yeni vizyonuyla hizmete açıldı.

Antalya Batı Çevreyolu 5 Haziran’da hizmete giriyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Çevreyolu’nun ilk etabının 5 Haziran Cuma günü öğleden sonra hizmete gireceğini müjdeledi.

Batı Çevreyolu hizmete girdi mi Haberi

Batı Çevreyolu hizmete girdi mi


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Çevreyolu yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Lütfi Elvan, Batı Çevreyolu’nu 5 Haziran öğleden sonra hizmete açacaklarını söyledi. Elvan şöyle konuştu: “Batı Çevreyolu’na ilişkin 2 hafta önce incelemede bulunduk. Bugün tekrar incelemelerde bulunuyoruz. Çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. 5 Haziran Cuma günü öğleden 6 kilometrelik kısım inşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Çalışmalar tamamlanmak üzere” dedi 


5 YIL KESİNTİYE UĞRADI


Batı Çevreyolu’nun Mustafa Akaydın döneminde 5 yıllık kesintiye uğradığını hatırlatan Lütfi Elvan, “Sayın Akaydın’ın onay vermemesi nedeniyle yapılamadı. Menderes Türel’in göreve gelmesiyle gerekli onay süreci tamamlandı. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de ilçe başkanlarımızın katkısıyla imarla ilgili sorun çözüldü. 6 kilometrelik kesimi öğleden sonra vatandaşlarımız kullanabilecek....