06 / 05 / 2024

Batı Demiryolları son durum

Batı Demiryolları son durum

‘Cidde - Mekke - Medine Yüksek Hızlı Demiryolu’ ya da ‘Batı Demiryolları’ olarak da bilinen Haramain Hızlı Tren projesi, gelecek yıl hayata geçiyor.

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Batı Ege Gayrimenkul halka arz edilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son haftalık yayımladığı bülteninde, Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzına onay verildiği açıklandı. İşte Batı Ege Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı bilgileri ve haberin detayları...

Batı Ege GYO halka arz ne zaman? Talep toplama tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu onayıyla Batı Ege GYO resmen halka açılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre tamamı ‘Sabit Fiyat İle Talep Toplama’ yöntemiyle yapılacak olan halka arzda talep toplama tarihleri 30 Kasım 2023 - 1 Aralık 2023 olarak belirlendi. 

Necmettin Batırel'den olağanüstü bir tahmin! Dolar asında 9 TL dedi, ortalık karıştı!

Ünlü ekonomist Necmettin Batırel, dolar kurundaki son gelişmelerle ilgili olarak çarpıcı bir tahminde bulundu. Batırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda doların gerçek değerinin 9 TL olduğunu belirterek, önümüzdeki üç ay içinde bu seviyeye gerileyeceğini öngördü. 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika açıklaması: Depremler doğudan batıya göç ediyor! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Muğla'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, depremlerin doğudan batıya doğru göç ettiğine vurgu yaptı. 

Hyundai Staria 1 milyon TL’nin altında! Bu fiyata son fırsat olabilir! İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Staria 1 milyon TL’nin altında! Bu fiyata son fırsat olabilir! İşte 15 şŞbat 2023 fiyat listesi…

Dolar için en dip rakamı açıklayan Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama! 80 lira birden fırlayacak...

Dolar ile ilgili yapmış olduğu en dip tahminlerle tanınan Ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama geldi.

Doları olanlara şok! Doların düşeceği rakam resmen açıklandı! O rakamı gören inanamadı!

Sık sık dolar kurunun düşeceği ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan ekonomist Necmettin Batırel, son tahminiyle yine dudakları uçuklattı. Necmettin Batırel, doların kaç liraya düşeceğini açıkladı. Peki dolar kaç lira olacak? İşte milyonları şok eden o rakam...

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

2. El araba alacaklara son uyarı! Bir hafta içerisinde etkisini gösterecek!

Son günlerde otomobil sektöründe durgunluk yaşandığını belirten Kocaeli Oto Ticaret Merkezi Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, 'Bayramdan sonra ticaret merkezimizi gezen vatandaşlar vardı ama bunun yansıması bir hafta sonra olur.' dedi.

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

İsrail askerleri Batı Şeria'daki Filistinlileri evsiz bırakıyor!

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait evlerin yıkımına devam ediyor. Son olarak askerler  Batı Şeria'nın El Halil kentinde Filistinlilere ait bir evi "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı.

Marmara'nın en son deprem haritası! 

Kandilli Rasathanesi, İstanbul'daki 5.8'lik depremden sonra son sismik araştırmaları anlattı. Bölgesel Deprem Tusunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat, "Depremler batı parçada yoğunlaşıyor. Faylar tek parça halinde değil, 7’nin üzerinde beklenmiyor." şeklinde konuştu.

Batı Demiryolları son durum Haberi

Batı Demiryolları son durum

SUUDİ Arabistan’da Müslümanların kutsal şehri Medine ve Mekke ile Cidde’yi birbirine bağlayacak hızlı tren, Cidde’nin kuzeyinde inşa edilen yapay şehir ‘Kral Abdülaziz Ekonomik Kenti’ni de Cidde üzerinden 3.75 kilometre uzunluğundaki bir hatla Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı İstasyonu’na bağlayacak. 


Suudi Arabistan Demiryolu taşımacılığının en büyük projesi olan ve bütün istasyonları tamamlanan hat, bu yıl sonu kısmen açılıp, Mart 2018’de de tamamen hizmete girmiş olacak. İnşaatına 2009 yılında başlanan ve toplam 5 istasyondan oluşan elektrikli hızlı tren, saatte 300 kilometre hızla gidecek. Her yıl milyonlarca umreci ve hacı adayını ağırlayan Suudi Arabistan, söz konusu demiryolu hattıyla bundan böyle hacılara güvenli ve rahat bir ulaşım sağlamış olacak. Ayrıca hacıları canından bezdiren trafik tıkanıklığını da hafifletecek. Hızlı tren hattı, yılda umreci ve hacıların da...