04 / 05 / 2024

Batı Estetik Sağlık Turizm adres

Batı Estetik Sağlık Turizm adres

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya ve Zeki Günler ortaklığında kuruldu. 

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi  kuruldu!

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya ve Zeki Günler ortaklığında kuruldu. 

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Real Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Real Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Günel tarafından kuruldu. 

ATK Estetik Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

ATK Estetik Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunis Karaca ve Murat Al tarafından kuruldu.

Ethica Sağlık Grubu Bulgaristan'a şube açacak!

Ethica Sağlık grubuyla da ilgili bilgi aktaran Akdoğan, şunları anlattı: "2015'te Ethica kliniklerinde 3 bin yabancı turist estetik operasyonu yaptırdı.

Büyükçekmece Batımahal satılık!

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Antalya'da sağlık turizmini geliştirme çalışmaları devam ediyor!

Antalya'da sağlık turizmini geliştirme çalışmaları devam ediyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Antalya'da sağlık turizmini geliştirmek amacıyla yürüttüğü proje kapsamında Rusya'dan sağlık alanındaki sektör temsilcilerini kente getirdi.

Batışehir satılık daire fiyatları

Egeyapı Group imzasıyla hayata geçirilen Batışehir satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yüzde 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor...

Şerif Köksal: Antalya sağlık turizminde marka oldu!

Turizmin başkenti Antalya sağlık turizminde hızlı bir büyüme yaşadı. Geçtiğimiz yıl kentin 300 bin sağlık turisti çektiğini belirten sektör temsilcileri, konukların ağırlıklı olarak diş ve estetik tedavisi için geldiğini ifade etti

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Kumluca'da kurulacak!

Üniversite Senatosu’nun toplantısında Kumluca’ya Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin açılması kararının çıktığını ifade eden Prof.Dr, Sönmez, Antalya’nın batısında ilk defa bir fakülte kurulacak olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nden ihale!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü Yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işine ilişkin ihale yapılacak...

Batı Estetik Sağlık Turizm adres Haberi

Batı Estetik Sağlık Turizm adres

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya ve Zeki Günler ortaklığında kuruldu. 

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi konusu:
1.Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...