09 / 05 / 2024

Batı Mahal 2. etap teslimi

Batı Mahal 2. etap teslimi

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal projesini CNR Emlak Fuarı'na ziyaretçilere tanıttı..

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Necmettin Batırel'den bomba altın yorumu: Gram altın 2 bin 500 TL'yi görebilir...

Altın fiyatları ile ilgili yeni tahmin Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi. Gram altının 2 bin 500 lirayı göreceğini söyleyen Batırel yatırımcılara bomba haberi verdi...

Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı. Peki Batıyakası 2.Etap'ta kaç konut ile ticari ünitenin ruhsatı alındı? İşte merak edilenler...

Altında baş döndüren rakam şimdi geldi! Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Dolar yorumları gündemden düşmeyen Ekonomist Necmettin Batırel bu sefer de altın için baş döndüren rakamı açıklayarak tarih verdi. İşte gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Batı Karadeniz’de 2 milyar dolar sevinci!

Batı Karadeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) aracılığı ile bu seneki bölge ihracatı, 13 Ekim itibarı ile 2 milyar doları geçti. Geçtiğimiz senenin aynı zaman dilimine göre yüzde 2,8'lik artış yaşandı. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

İsrail Batı Şeria'da yasa dışı 2 bin 200 yeni konut inşasını onaylamayı hedefliyor!

İşgal altında olan Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler tarafından inşa edilen  2 bin 200 yeni konutun inşası İsrail tarafından onaylanacak. 

İsrail Batı Şeria'da Filistinlilere ait 2 evi yıktı!

Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus şehrinde Filistinlilere ait 2 ev İsrail güçleri tarafından yerle bir edildi.

İsrail Batı Şeria'da 2 Filistinli aileyi evsiz bıraktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El Halil şehrinde Filistinlilere ait 2 evi "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

İsrail Batı Şeria'da 2 binden fazla konut inşa edecek! 

İsrail'de yetkili makamlar, Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 2 binden fazla yeni konut inşa edilmesine onay verdi.

İsrail güçleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait 2 evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da ruhsatsız inşa edildikleri iddiasıyla Filistinlilere ait olan 2 evi yıktı.

Batı Mahal 2. etap teslimi Haberi

Batı Mahal 2. etap teslimi

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal projesi ile dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı. Firma, Batı Mahal projesini fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

İlk etap teslimlerine başlanan Batı Mahal'de 47 villadan oluşan 2. etabın önümüzdeki Mart ayında teslim edileceğini belirten Yalçınlar Group, 45 villadan meydana gelen 3. etabın ise 2018 yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Göl manzaralı villalar

İki katlı villaların bulunduğu Batı Mahal, göl manzarasına hakim. İçerisinde saunaların da yer aldığı Batı Mahal villalarının ön bahçesinde betonarme havuz ve havuz terası bulunuyor.

TEM'e 5 dakikada, Mahmutbey gişelere 10 dakika, havaalanına 20 dakikada ulaşılabiliyor. Proje, Yeni Havaalanına 20 dakikalık mesafede yer alıyor. Batı Mahal, konumu itibari ile eğitim kurumlarına, AVM ve marketlere, sağlık kurumlarına ve Sancaktar Camii'ne yakın konumda bulunuyor.

8 bin...