28 / 04 / 2024

batıçim 2015 yatırımları

batıçim 2015 yatırımları

Batıçim son dönemlerin popüler sektörü olan enerjiye yöneldi. 2007 yılında kendi ihtiyaçlarını karşılamak için sektöre adım atan Batıçim, 2015 yılında alternetif enerji kaynaklarıyla 300 megawatt enerji üretme hedefi koydu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi Şişli’de 5 milyon bin TL sermaye bedeli ile Buğra Keleş ve Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Tacikistan yatırımlarında inşaat ve sanayi sektörü ilk sıralarda!

Tacikistan'a geçen sene 645 milyon dolar yabancı yatırım yapıldı. Doğrudan yabancı yatırımların, sanayi, iletişim, tarım, altyapı, inşaat, jeolojik arama-keşif ve maden ocaklarının işlenmesi alanlarına yapıldığı belirtildi.

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Süleyman Çetinsaya: Yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz!

Artaş İnşaat YKB Süleyman Çetinsaya 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Çetinsaya, "Biz de Artaş İnşaat olarak önümüzdeki dönemde başladığımız projeleri tamamlarken, sektördeki yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi...

Türkiye ulaştırma yatırımlarına son sürat devam edecek!

Türkiye, yeni dönemde de ulaştırma yatırımlarını arttırarak sürdürecek. AK Parti'nin seçim beyannamesine göre, gelecek dönemde Türkiye'nin ulaştırma altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli çalışmalar yürütülecek. 

AK Parti sosyal konut yatırımlarına devam edecek!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. AK Parti yeni dönemde sosyal konut yatırımlarına devam edecek...

batıçim 2015 yatırımları Haberi

batıçim 2015 yatırımları


Batı Anadolu Çimento (Batıçim), çimento ve liman işletmeciliğinin ardından son dönemlerin popüler sektörü olan enerjiye yöneldi. 2007 yılında kendi ihtiyaçlarını karşılamak için sektöre adım atan Batıçim, 2015 yılında alternetif enerji kaynaklarıyla 300 megawatt enerji üretme hedefi koydu. Batıçim Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, şirketin kesintisiz ve ucuz enerji ihtiyacının, yatırımların önünü açtığını belirterek uzun vadeli yatırım yaptıklarını söyledi. Sektörde çevresel etkileri göz önünde tutarak alternatif enerji kaynaklarına yöneldiklerini anlatan Ünal, "Şirketimizde strateji çalışması yaparak önemli sonuçlara ulaştık. O dönemde liman ve çimento sektöründe çalışmalarımız vardı. Tükettiğimiz enerjiyi ucuz ve kesintisiz sağlayabilir miyiz diye düşündük. Bu amaçla Bornova'ya 45 megawattlık bir doğalgaz santralı kurduk" dedi.


Sektöre yöneldik

Ünal, "Rüzgar, güneş ve hidroelektik ile enerji üretmeye başladık. Hırslı değiliz ancak 5 yıl...