28 / 04 / 2024

Batıçım Aliağa

Batıçım Aliağa

Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Nemrut Körfezi'ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği'ndeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon liraya satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kuracak.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

İzmir Aliağa TOKİ Konutları'nda son durum ne?

TOKİ tarafından İzmir Aliağa'da inşa edilen 614 konutluk projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede iki blokta inşaat çalışmaları tamamlandı.

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

İzmir Aliağa için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Aliağa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Aliağa'daki Kamelya Apartmanı'na iki farklı hasar raporu verildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde Kamelya Apartmanı sakinleri, deprem sonrası Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince binaları için verilen "ağır hasarlı" raporunun AKP Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem'in itirazı sonrası "orta hasarlı" olarak değiştirildiğini iddia etti. 

TOKİ İzmir Aliağa projesi 2022'de tamam!

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilen 33 blok 614 konut inşasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu açıldı!

Menemen - Aliağa - Çandarlı Otoyolu'nun açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu 22 Şubat'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 22 Şubat Cumartesi günü açılacak...

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İzmir ili Aliağa ilçesinde  konumlu İş Merkezi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı... 

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun bazı kesimleri trafiğe açıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarının bazı kesimleri trafiğe açıldı. Proje Müdürü Selim Sönmez, "Bugün açılan 50 kilometre otoyol, 41 kilometre bağlantı yoludur." diye konuştu...

Batıçım Aliağa Haberi

Batıçım Aliağa


Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Nemrut Körfezi'ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği'ndeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon liraya satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kuracak. Bu yatırımı öz kaynaklarından karşılayacak şirket, limanın karasal alanda geri hizmet sahası olarak değerlendirilmek amacıyla Aliağa Horozgediği mevkiinde arsa satın aldı. Batıçim Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, yatırım için bölgeyi genişlemek gerektiğini vurguladı. OPET'e ait 64 dönümlük araziyi kredi anlaşmasıyla 17.5 milyon liraya satın aldıklarını belirten Ünal, "Aldığımız araziye 21 antrepo kurmayı planlıyoruz. Bu girişim bölgeye hareketlilik getirecektir" dedi. Arsa bedeli haricinde bölgeye 15 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı hedeflediklerini kaydeden Ünal, "Limanda uzatma ve genişletme çalışmaları ve 21 antrepo kurmayı planlıyoruz. Bununla önemli bir istihdam sağlayacağız" diye konuştu. Aliağa Körfezi ve...