29 / 04 / 2024

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 



İzmir'de inşa edilen Dokuz Eylül Üniversitesi Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; İzmir'de Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile beraber inşaat çalışmaları aralıksız devam eden İzmir’de alanında tek olan projede inceleme yapan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Tüm özellikleriyle ülkemizde öncü olacağı gibi dünyaya örnek pilot bir hastane olacak. Bu güzel çalışmada çok değerli STK’larımızın, iş insanlarımızın ve halkımızın desteğini arzu ederiz. Bu bizim gönül gücümüzü artırır” ifadelerine yer verdi. 

İzmir de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

Tüm bölgenin ihtiyacına cevap verecek 

Aliağa’nın uzun süredir sağlık yatırımları noktasında ciddi bir gereksinim olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Acar da, “Çok fazla işlevi ve kapsamı olan modern hastanemiz tüm bölgeye hitap edecek. Kaba inşaatı yılsonunda tamamlayacağız” diye konuştu. Ege Bölgesi ihracatının önemli bir kısmının Aliağa’dan yapıldığını belirten Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ise, “Hastanenin Aliağa’ya olduğu kadar İzmir’e ve ülkemize önemli bir değer katacağına inanıyorum” dedi.

200 yatak kapasiteli tam donanımlı modern hastanede acil servis, mikrocerrahi, yanık ünitesi, fizik tedavi ünitesi, hiperbarik oksijen tedavi ünitesi gibi önemli birimler bulunuyor. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!


Geri Dön