18 / 05 / 2024

Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş

Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş

Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş iştiraki Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş'nin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliği esaslarına istinaden KAP'a açıklama yaptı...

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birtan Yavaşcı tarafından kuruldu.

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özbek ve Mustafa Akkar ortaklığında kuruldu.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Teke tarafından kuruldu.

Enel İnfo Enerji Elektrik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enel İnfo Enerji Elektrik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu.

Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş Haberi

Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş

Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş'den konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;


''İştirakimiz Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş'nin sermayesinin 10 milyon TL nakit artırılmak suretiyle 30 milyon TL'den 40 milyon TL'ye yükseltilmesi ve her bir payın yüzde 260 primli olarak ortaklara rüçhan haklarının kullandırılması yönünde aldığı yönetim kurulu kararına istinaden; 

Şirketimizin anılan sermaye artırımına iştirak ederek rüçhan hakkını kullanmasına ve rüçhan hakları kullanılmayan paylar kaldığı taktirde bu payların da nominal değeri üzerinden ve primli olarak nakden ödenerek satın alınmasına karar verilmiştir.''...