12 / 05 / 2024

batıçim pazarlama müdürü kim

batıçim pazarlama müdürü kim

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile şirketin Pazarlama ve Satış Müdürü Sayit Gürsoy' un görevinden ayrıldığını duyurdu...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Didem Sübar Özdemir, BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti...

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Pazarlama Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Şükrü Özleyen eski görevi olan Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları içi organizasyon değişikliği nedeniyle Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Bilal Duman, Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

İsmailoğlu Yapı’nın Ümraniye Madenler’de hayata geçirdiği Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman oldu...

Erhan Özdemir, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erhan Özdemir getirildi...

batıçim pazarlama müdürü kim Haberi

batıçim pazarlama müdürü kim


Batıçim tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Pazarlama ve Satış Müdürü Sayit GÜRSOY 03.01.2014 tarihi itibariyle şirketimizden...