30 / 04 / 2024

Batıgöz altunizade nerede

Batıgöz altunizade nerede

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı. BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

Altus 4 Gözü Gazlı Solo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak almak isteyenler için Altus, dört gözü gazlı solo fırın ile çıkıyor karşımıza çıkıyor. Aynı anda hem fırını hem ocağı kullanmak mümkün hale geliyor.Peki Altus gazlı ocağın diğer özellikleri neler? 

Batıgöz 6. şubesini Manisa'da açtı!

Ege Bölgesi'nde doğan ve yatırımına devam eden Batıgöz, yeni nesil lazer teknolojileriyle İzmir, İstanbul, Hollanda, Belçika, Romanya, Irak ve Diyarbakır şubelerinden sonra bu kez Manisa'da şube açtı.

Batıgöz, 2 yılda 10 yeni hastane açacak!

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı!

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı. BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

Vira İstanbul Gül Proje nerede?

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Vira İstanbul Gül Proje nerede?

TOKİ Başkanı: Akyazı Spor Kompleksi Türkiye'nin göz bebeği

Trabzon'un Akyazı mevkisinde yapılan statta incelemelerde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

Fuat Gözüm Yenimahalle'de okul yaptıracak!

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başladığı Ankara Eryaman Kaşmir Göl Evleri 'nde toplam 1438 konut yer alıyor. Peki Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Revoist Güneşli nerede?

10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Revoist Güneşli Konutları Akın İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Revoist Güneşli nerede?

Hayrettin Yılmaz: Arap yatırımcının gözü Yalova'da!

Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, "Kentte en ucuz daire bile 200 bin liraya alıcı buluyor" dedi. Yılmaz, Arap yatırımcının gözünün Yalova'da olduğunu belirtti.

Batıgöz altunizade nerede Haberi

Batıgöz altunizade nerede

Yurtiçi ve yurtdışında şube sayısını hızla artıran Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı.


Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı.


12 yıl önce İzmir'de kurulan Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışında şube sayısını hızla artırırken 2016 yılında İstanbul'da faaliyete başladı. Deneyimli hekim kadrosu, ileri teknoloji kullanımı ve empatiye dayalı hizmet anlayışıyla gözün tüm branşlarında hizmet veren BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.


2004 yılında İzmir'de önce Çankaya, ardından Hatay ve Şirinyer şubelerini açan, 2007'de Diyarbakır'da faaliyete başlayan BATIGÖZ, ülkemizde geniş bir alana yayılmaya ve daha fazla hastaya hizmet vermeye başladı. 


2009 yılında yurtdışında da yatırım yapma kararı alan BATIGÖZ, 2010 yılında Romanya'nın başkenti Bükreş'te ilk yurtdışı yatırımını gerçekleştirdi. 2011'deyse Kuzey Irak'ın...