02 / 05 / 2024

batıkent şahmat inşaat

batıkent şahmat inşaat

Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire fiyatları 250 bin liradan başlayarak yükseliyor. Şahtaş İnşaat Batu Bahçe Evleri Ankara Batıkent'te yer alıyor...

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Murat Altaş tarafından kuruldu.

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anli tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

batıkent şahmat inşaat Haberi

batıkent şahmat inşaat


Toplam inşaat alanı 15 bin 772 metrekare olan Batı Bahçe Evleri Şahtaş İnşaat firması tarafından hayata geçiriliyor. Batı Bahçe Evleri Ankara Batıkent'te inşa ediliyor.


Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Batı Bahçe Ankara projesi 69 adet konuttan meydana geliyor. Ankara Batı Bahçe teslimleri 15 ay sonra yapılıyor. 


Şahtaş İnşaat Batı Bahçe projesi içerisinde çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, süs havuzları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire!


Ankara Batı Bahçe satış ofisi ile iletişim için 0533 488 61 99 telefon numarasını arayabilirsiniz. Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire fiyatları 250 bin liradan başlayarak, 380 bin liraya kadar değişiyor.


Ankara Batı...