18 / 05 / 2024

Batıkent spor kompleksi inşaatı

Batıkent spor kompleksi inşaatı

Yenimahalle Belediyesi’nin Batıkent’e inşa ettiği spor kompleksinde sona gelindi. İnşaatı hızla yükselen tesis, yakın zamanda kapılarını açacak.

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli Anafartalar-Dokuzkavaklar Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirileceğini açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara Batıkent'e yeni spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent’te, halı sahalar ve yürüyüş yollarının bulunduğu semt stadı ile vatandaşların huzurlu vakit geçirebileceği dev bir parkı içine alan tesisi hizmete sundu.

Osmanlıspor'un Batıkent Tesisleri yenilendi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un Batıkent'teki tesisleri yenilendi. Osmanlıspor, geçen sezon bitiminde bakıma alınan Batıkent Tesisleri'nde yaklaşık 4 ay sonra idmana çıktı.

Ankara'daki Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi’nin amatör spor kulüpleri için yaptığı “Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri”, törenle hizmete açılarak vatandaşa sunuldu.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Akkent Paradise Gardens Batıkent satış fiyatları!

Akkent Paradise Gardens Batıkent satış fiyatları 305 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Akkent Paradise Gardens projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Akkent Paradise Gardens, Nisan 2017'de tamamlanıyor...

Küçükköy Spor Kompleksi 2016'da tamamlanacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Küçükköy Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek 2016 yılı içinde bitmesi planlanan projenin son durumu hakkında bilgi aldı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapılacak spor salonu için yetki alındı!

Galatasaray Kulübü'nün ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapmayı planladıkları spor salonuyla ilgili yetki belgesini aldıklarını aktardı.

Akkent Paradise Gardens Batıkent satış ofisi!

Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay'ın reklamlarında marka yüzüğü olduğu Akkent Paradise Gardens Ankara Batıkent projesinin satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Batıkent spor kompleksi inşaatı Haberi

Batıkent spor kompleksi inşaatı

Yenimahalle Belediyesi’nin Batıkent’e inşa ettiği spor kompleksinde sona gelindi. İnşaatı hızla yükselen tesis, yakın zamanda kapılarını açacak. Tüm Yenimahalle halkına ve amatör sporculara hizmet verecek tesis, Batıkent’teki önemli bir ihtiyaca da cevap vermiş olacak. Batıkent Kent-Koop Mahallesi’nde bulunan mevcut semt sahasının eskiyerek kullanım ömrünü doldurması üzerine Yenimahalle Belediyesi ekipleri harekete geçti. Mevcut sahayı yıkarak alanda tam donanımlı bir tesis için kolları sıvayan ekipler, kısa zamanda büyük mesafe kat ederek tesiste sona yaklaştı. 10 bin metrekare alanda hayata geçen yeni spor kompleksinde FİFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 7 bin 850 metrekare büyüklüğe sahip futbol sahasının çimleri de serildi. En çekişmeli maçlara ev sahipliği yapacak saha, yeni zeminiyle keyifli karşılaşmaların yeni adresi olacak. Bin 200 metrekare kapalı alanda ise sporcuların...