03 / 05 / 2024

BatıMahal CNR Emlak Fuarı tanıtım

BatıMahal CNR Emlak Fuarı tanıtım

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde panoramik göl manzaralı BatıMahal projesi, CNR Emlak Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Batı Mahal'de 2. etap teslimleri Mart'ta!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal projesini CNR Emlak Fuarı'na ziyaretçilere tanıttı..

CNR Emlak Fuarı 17-20 Kasım'da!

CNR Emlak Fuarı, Türkiye'nin önde elen gayrımenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturacak.

Türkiye'nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak gerçekleştirdiği ve birçok Avrupa kentini kıskandıracak kapsamda modern bir kentsel dönüşüm projesi, CNR Emlak fuarında görücüye çıkacak.

CNR EMLAK, MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yaptı!

CNR EMLAK, Fransa'nın Cannes kentinde 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM'e çıkarma yaptı.Fuarda 89 ülkeden 26 bin 500 gayrimenkul profesyoneli bir araya geldi.

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım'da Yeşilköy'de gerçekleşecek!

Yatırımcıların buluşma noktası olan CNR Emlak - 4. Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 2016 yılında 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

BatıMahal Villaları 15 yılda kendini amorti ediyor!

Net yaşam alanı büyüklükleri, büyük arsalı bahçeleri ve 1. sınıf kaliteli malzeme kullanımı ile malikane konforunu hayata geçiren BatıMahal villaları, bölgedeki metrekare kira değeri itibariyle 15 yılda kendini amorti ediyor.

BatıMahal'de yüzde 30 daha hacimli villalar!

BatıMahal villlaları fonksiyonel rahatlığı, tavan yüksekliği, ferahlığı ve hacimsel büyüklüğü ile malikane konforu ayrıcalığını hayata geçiriyor. BatıMahal villalarının yaşam mekanlarında tavan yükseklikleri 2.7 ila 3.15 metre arasında değişiyor.

Batımahal, salon salomanje konforunu villa tarzında sunacak!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen BatıMahal projesi, geçmişin görkemli malikanelerinin salon salomanje konforunu villa tarzında sunacak. Villalar, 1700 ile 3 bin 500 metrekare arasında değişen müstakil bahçelere sahip.

Yalçınlar Group BatıMahal için tüketici anketi yaptı!

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, tüketici beklentilerinin kendileri için öncelik olduğunu, bundan dolayı yaptırdıkları araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini söyledi.

Batı Mahal Villaları'nda büyük mutfak keyfi!

Villa yaşamından farklı beklentileri olanların talepleri doğrultusunda projelendirilen Batı Mahal villaları, mutfak keyfini sevenlere geleneksel mutfak tasarımının çok ötesinde bir yaşam alanı sunuyor.

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Batı Mahal'de fiyatlar 886 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Grup tarafından inşa edilen Batı Mahal'de üç tip villa bulunuyor. Fiyatlar 886 bin dolardan başladığı projede geniş müstakil bahçelere yer veriliyor.

BatıMahal CNR Emlak Fuarı tanıtım Haberi

BatıMahal CNR Emlak Fuarı tanıtım

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde panoramik göl manzaralı BatıMahal projesi, CNR Emlak Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgisi ile karşılaştı.


4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda tanıtımı yapılan BatıMahal villaları, yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Proje, 400 dönüm içinde 150 özel villadan oluşuyor. Bin 700 ila 3 bin 500 metrekare arasında değişen geniş müstakil bahçelere sahip olan Batı Mahal villalarının Katie, Jasmine ve Ilaria olmak üzere üç modeli bulunuyor. Katie modelinin brüt genişliği 464 metrekare, neti 351metrekare, Jasmine modelinin brütü 507 metrekare, neti 377 metrekare, Ilaria modelinin brütü ise 586 metrekare, neti 454 metrekareye ulaşıyor. 


7.2 tavan yüksekliği 

BatıMahal bünyesinde yer alan villaların galeri tavan yüksekliği 7.2 m, salon tavanı yüksekliği 2.92 m, giriş holü yüksekliği ise 3.15...