06 / 05 / 2024

batis kahvehanesi

batis kahvehanesi

Biri Türk diğeri Yunan olan iki tekstilcinin yatırımı ile 200 yıllık Batis kahvehanesi tekrar hayat buldu...

Batis Group Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batis Group Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Yashar Talebı Tomatrı tarafından kuruldu.

Batis Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Batis Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  300 bin TL sermaye bedeli  ile Saman Nazmı tarafından kuruldu.

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Edirne Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Edirne ili, Enez ilçesi, Yazır Mahallesi tarafında yapılacak olan Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da Yazır Mahallesi Kahvehanesi yapılacak.

Nar Motorlu Araçlar Ve Turizm Anonim Şirketi Galata Kahvehanesi Şubesi açıldı!

Nar Motorlu Araçlar Ve Turizm Anonim Şirketi Galata Kahvehanesi Şubesi 4.5 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Batis kahvehanesi 2 milyon TL yatırımla tekrar hayat buldu!

Biri Türk diğeri Yunan olan iki tekstilcinin yatırımı ile 200 yıllık Batis kahvehanesi tekrar hayat buldu...

İstanbul konut projelerini gelecekte ne bekliyor?

İstanbul’da yakın gelecekte, Mardinlilerin oteli, Trabzonluların yeri, Rizelilerin kahvehanesi, Erzurumluların semti yerine, Libyalıların oteli, Suriyelilerin semti, Tunuslular yurdu, Ürdünlüler yardımlaşma derneği gibi kavramlar hayatımıza girecek.

Tarihi Yalı Hanı’nda kahve fincanı müzesi açıldı!

Çanakkale’de Tarihi Yalı Hanı’ndaki Beybaba Türk Kahvehanesi’nin sahibi ve mentollü türk kahvesinin mucidi Burak Yurdanur, kahve kültürünün toplum hayatımızdaki yerini ilginç bir fincan müzesi ile tanıtıyor

Batis'in Kahvehanesi restore ediliyor

İzmir'in Urla İlçesi İskele Mahallesi'nde, tarihe tanıklık eden ender binalardan biri olan ve 'Batis'in Kahvehanesi" olarak bilinen binada restorasyon çalışmaları başladı.

batis kahvehanesi Haberi

batis kahvehanesi
İzmir'in Urla ilçesinde bulunan Yorgo Seferis ile Necati Cumalı gibi sanatçıların eserlerinin adı geçen 200 yıllık Batis'in kahvesi kurtuldu. Harabe olan mekan biri Türk diğeri Yunan olan tekstilcinin 2 milyon liralık yatırımıyla tekrar hayat...