29 / 04 / 2024

batışehir 0 faizli ödeme planı

batışehir 0 faizli ödeme planı

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksitle!

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksit 0 peşinat veya 84 ay 0 faizle ev sahibi olunuyor. 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan meydana gelen proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Hemen teslim Batışehir'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunulan Ege Yapı Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor..

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi!

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir güncel ev fiyatları 2017!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesinde 2 yıl ertelemeli peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,70 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir'de bankasız 120 ay vade fırsatı!

Batışehir'de bankasız 120 ay vade fırsatı devam ediyor. Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya dahilinde yüzde 0,79 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor..

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Batışehir İstanbul projesinde sadece 70 daire için 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Batışehir İstanbul'da fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Batışehir Evleri'nde 0,79 faizle 120 ay taksit!

Batışehir Evleri'nde 0,79 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor. Ege Yapı'nın inşa ettiği Batışehir Evleri projesinde daireler oturuma hazır...

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

batışehir 0 faizli ödeme planı Haberi

batışehir 0 faizli ödeme planı
 

Batışehir hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Ev alacağımız zaman genelde kendimize bazı sorular sorarız; “Ev almak için doğru zaman mı?”, “hayalimdeki eve ulaşmak için aylık ödemeleri yapabilir miyim? ”,“faiz oranları acaba daha da düşecek mi?”, “alacağım ev prim yapacak mı?”,  “banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabilir miyim?”.  Bu ve benzeri sorular, ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırım yapmayı düşünenlerin aklındaki sorular. Bu soruların doğru cevaplarını bulamayanlar, önüne çıkan büyük fırsatı göremeyenler hayallerindeki yaşamı kaçırırken, fırsatı yakalayanların sağladığı kazançlar ve prestijli yaşamlar gözlemlendiğinde “keşkeler” başlar. 


“Güneş Batıdan Doğarsa Biz de Banka Kredisiz Ev Alırız” Diyenlere Müjde!

Şimdi Ege Yapı, bu fırsatı kaçıranlara “keşke” dedirtecek, banka kredisi kullanılmasına gerek kalmayacak mucize gibi bir ödeme planı teklif ediyor. Kendi semtine adını veren,...