03 / 05 / 2024

Batışehir Alışveriş Caddesi satışa çıkıyor

Batışehir Alışveriş Caddesi satışa çıkıyor

Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde yer alan cadde dükkânları ve mağazalar 166 bin liradan başlayan fiyatlarla 13 Aralık 2014'te saat 10.00'da açık artırmaya çıkıyor. Batışehir Alışveriş Caddesi'nde121 dükkân var.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Balıkesir'e 100 milyon dolarlık Alışveriş Caddesi geliyor!

Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Bağcılar Batışehir Konutları ödemeleri!

Bağcılar Batışehir Konutları ödemeleri 60 ay 0 faiz şeklinde yapılabiliyor. 3 etaptan meydana gelen projede toplam 3 bin 226 adet daire ve alışveriş caddesi yer alıyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Ege Yapı Batışehir konut fiyatları!

Ege Yapı Batışehir konut fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 120 aya kadar banka kredisi kullanılabilen projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi yer alıyor.

Emlak Konut: Emirgan'a AVM değil alışveriş caddesi!

Emirgan Korusu’na komşu arazide AVM ve gökdelen yapılacağı iddiaları tartışma yarattı. Araziyi alan Emlak Konut GYO alışveriş caddesi ile siluete zarar vermeyecek oteller yapacaklarını söyledi.

Batışehir Ege Yapı fiyat listesi!

Dairelerin yanı sıra ticari alanlar, açık hava alışveriş caddesinin de yer aldığı Bağcılar Batışehir projesinde taksitler 2 bin 297 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Batışehir Ege Yapı fiyat listesi...

Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. İhale açık arttırma usulüyle yapıldı.

Batışehir Batı Cadde'deki ticari birimlerin yüzde 80'i satıldı!

Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarn açık artırma usulüyle yapılan ihalesinde 5 saat gibi kısa bir süre içerisinde 150 milyon TL'lik bir ciro gerçekleşti.

Batışehir cadde dükkanları ihalesinde 80 ünite satıldı!

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir'deki ticari alanlar yüzde 30 prim yaptı!

" Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir ihalesinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi!

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir Alışveriş Caddesi satışa çıkıyor Haberi

Batışehir Alışveriş Caddesi satışa çıkıyor

Ege Yapı Group'un Emlak Konut ile hasılat paylaşımına yönelik olarak İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde yer alan cadde dükkânları ve mağazalar 166 bin liradan başlayan fiyatlarla 13 Aralık 2014'te saat 10.00'da açık artırmaya çıkıyor. Batışehir Alışveriş Caddesi'nde 9 ile 2 bin 200 metrekare arasında değişen 121 dükkân...