02 / 05 / 2024

Batışehir dükkanları

Batışehir dükkanları

Batışehir projesi 167 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki cadde dükkanlarının fiyatları 166 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Batışehir ihalesi ne zaman?

Batışehir dükkan fiyatı!

Batışehir, Bağcılar'da inşa ediliyor. Projedeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir dükkan fiyatı.

Batışehir cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Batşehir projesinde 1+0,1+1,2+1,3+1 ve 3,5+1 olmak üzere 2-3 bin 226 tane daire ve 121 tane cadde dükkanı bulunuyor. Peki Batışehir cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

42. Cadde Konya Temaşehir dükkanları fiyat!

42. Cadde dükkanları satış fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. Projede dükkanlar için 14 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak ihaleye başvurular 12 Mayıs 2017 tarihine kadar kabul ediliyor...

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi!

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi 8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor...

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat!

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi konum ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Vadi Yaka Başakşehir Cadde Dükkanları teslimleri!

Vadi Yaka Başakşehir Cadde Dükkanları teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Fuzul İnşaat imzası taşıyan projede 361 tane daire ve 56 tane dükkan bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Vadiyaka Rezidans'ta 361 adet konut ve 56 adet dükkan bulunuyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Batışehir dükkanları Haberi

Batışehir dükkanları

Batışehir projesi, Ege Yapı tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Projede 3 bin 226 tane daire ve 121 tane ticari birim bulunuyor. 


Batışehir ihalesi ne zaman?

Batışehir projesinde satışa sunulan dükkanların fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. Projede ihale 13 Aralık 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.


Batışehir projesi Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında konumlandırılıyor. 


167 bin metrekare alan üzerinde yükselen Batışehir projesi içerisinde  sauna, yüzme havuzu, mağazalar, fitness center, çocuk oyun alanları, spor alanlar ve yürüyüş yolları yer alıyor. 


Batışehir iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur...