05 / 05 / 2024

Batışehir İstanbul ev fiyatları

Batışehir İstanbul ev fiyatları

Batışehir adres ; Batışehir Premium İstanbul Bağcılar'da Göztepe mah. İstoç Oto Center Yanı No: 10 Bağcılar-İSTANBUL adresinde yer alıyor. Bağcılar Batışehir ilk etapta teslimler hemen yapılıyor...

Batışehir'de yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Batışehir'de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası devam ediyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Batışehir Evleri'nde peşinatsız ödeme kampanyası!

Batışehir Evleri projesi İstanbul Bağcılar İstoç'ta yükseliyor. Taksit ödemelerine 2019 yılında başlanabilen projede peşinatsız ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı Batışehir güncel ev fiyatları 2017!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesinde 2 yıl ertelemeli peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,70 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor...

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Batışehir İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Batışehir İstanbul projesinde sadece 70 daire için 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Batışehir İstanbul'da fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Batışehir İstanbul projesi ödeme fırsatları!

Batışehir İstanbul projesinde daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Batışehir İstanbul projesinde düşük peşinatlı ve faizsiz ödeme imkanları sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

EgeYapı Group Batışehir'de 2 farklı ödeme kampanyası!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

Batışehir bahar kampanyasında yüzde 15 peşinat, 3.050 TL taksitle!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir projesi, ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan bahar kampanyası ile buluşturuyor.

Batışehir İstanbul ev fiyatları Haberi

Batışehir İstanbul ev fiyatları


700 milyon lira yatırımla inşa edilen Batışehir Premium projesi İstanbul Bağcılar'da yükseliyor. Bağcılar Batışehir Premium projesi EgeYapı Group tarafından inşa ediliyor. 


Batışehir adres bilgileri ve krokisinden önce Batışehir Premium fiyatları hakkında bilgi verelim. Batışehir İstanbul daire fiyatları 190 bin liradan başlıyor. Batışehir Premium fiyat listesi ise 175 bin liradan başlıyor.


Batışehir İstanbul ev fiyatları stüdyo dairelerde 190 bin lira, 1+1 daireler 296 bin lira, 3+1 daireler 525 bin lira, 4+1 daireler 780 bin lira, dubleksler 725 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Batışehir Premium satılık stüdyolar 175 bin liradan, 1+1 daireler 279 bin liradan, 2+1 daireler 400 bin liradan başlıyor. 77 - 381 metrekare arasında değişen ofislerin yer aldığı Bağcılar Batışehir ofis fiyatları 316 bin 949 liradan başlayarak, 1 milyon 738 bin liraya kadar...