27 / 05 / 2024

batışehir kdv oranı

batışehir kdv oranı

EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da ‘Sürdürülebilir Yaşam’ sunan Avrupa’nın en büyük karma projesi Batışehir Projesi, yatırımcılar yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,49’luk faiz oranlıyla konut sahibi yapıyor.

Arazi satışlarında uygulanan KDV oranı mecliste!

Büyükşehir Belediyesi Kanunu kapsamında tarla ve arazi satışlarında uygulanan KDV oranının düşürülmesi önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları!

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları 365 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bağcılar'da yer alan Batışehir Evleri projesinde 0,80 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

TOKİ Kayaşehir Konutları KDV oranı ne kadar?

TOKİ 18. Bölge, 19. Bölge ve 23. Bölge'deki 1.500 konutu satışa sundu. 18. Bölge, 19. Bölge ve 23. Bölge'deki konutlar için başvurular 23 Mart - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılıyor... Peki TOKİ Kayaşehir Konutları KDV oranı ne kadar?

Batışehir Bağcılar'da 3.050 TL taksitle! Yüzde 15 peşinatla!

Yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunan Batışehir Bağcılar projesinde kampanyalar devam ediyor. Proje kapsamında uygulanan kampanyada yüzde 0,69'luk faiz oranıyla 60 ay taksitlendirme yapılıyor.

Batışehir Bağcılar'da 60 ay firma vadeli hemen teslim daireler!

Batışehir Bağcılar projesi kampanyası kapsamında banka kredisiz yüzde 15 peşinat ödemesi sonrasında yüzde 0,69'luk faiz oranıyla firma bünyesinde 60 ay vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Ege Yapı Batışehir'de 60 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

EgeYapı Group, banka kredisiz %15 peşinat, 60 ay firma vadesi ve 0,69 faiz oranıyla ev sahibi yapıyor. Avrupa'nın en iyi karma yaşam projesi ödüllü Batışehir'de kolayca ev sahibi olmanız için kaçırılmayacak bir teklif sunuyor.

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Batışehir projesi, her ihtiyaca yönelik konut tipleri ve sosyal imkanlarının yanı sıra cazip aidatlarıyla da dikkat çekiyor. Proje, metrekare başına 1,62 TL ortalamaya sahip aidat oranı ve akıllı mühendislik çözümleri odaklı.

Ege Yapı Batışehir'de 2.297 lira taksitle!

Yüzde 1 KDV uygulanan Batışehir projesinde firma bünyesinde vadelendirme imkanı sunuluyor. Taksit ödemelerinin 2 bin 297 liradan başladığı Batışehir projesinde daire fiyatları 268 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bağcılar Batışehir'de yüzde 1 KDV avantajı!

Batışehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinde dizayn edildi...

Ege Yapı Batışehir daire fiyatları!

Ege Yapı Batışehir daire fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Firma bünyesinde 0,69 faiz oranıyla taksitlendirme imkanı sunulan Batışehir projesinde taksit tutarları 2 bin 297 liradan başlıyor...

batışehir kdv oranı Haberi

batışehir kdv oranı


EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği Avrupa’nın En İyi Karma Projesi ödüllü Batışehir Projesi, eşsiz konumu, yatay mimari yapısı, sosyal olanaklarının yanı sıra yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,49’dan başlayan  faiz oranlarıyla yatırımcılara büyük bir fırsat sunuyor.


Batışehir’in sunduğu avantajlarla artık Konut Değiştirme Vakti


Maliye Bakanlığı’nın Gelir Vergisi Kanunu’nda gerçekleştirdiği değişiklik kapsamında bu yıldan itibaren konutlarda KDV oranları yüzde 18 üzerinden işlem görecek. Bu çerçevede, ruhsatını KDV oranları ile ilgili yeni düzenleme öncesi alan Batışehir Projesi, mevduatın artık yatırım aracı olmaktan çıktığı ve konut faiz oranlarının en düşük olduğu bir dönemde yatırımcılara yüzde 1 peşinat, yüzde 0,49 banka faizi ve yüzde 1 KDV avantajı ile Batışehir’li olma şansı tanıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl içinde yapılacak olması Batışehir’i hem yatırım...