10 / 05 / 2024

batışehir konut projeleri

batışehir konut projeleri

İstanbul'un iki yakasında şu anda yapım halinde olan 90 bin konut 2.5 yıl içerisinde yeni sahipleriyle tanışacak. En fazla konut Anadolu yakasında markalı üreticilerin gözdesi olan Kartal'da yapılıyor.

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Ege Yapı Batışehir güncel konut fiyatları!

Ege Yapı Batışehir güncel konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Batışehir Evleri'nde peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası!

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla banka kredisiz ödemeler yapılıyor. Batışehir Evleri'nde fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor...

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Batışehir oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 343 milyon 102 bin 742,91 TL ile Batışehir oldu.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ege Yapı Batışehir konut fiyatları!

Ege Yapı Batışehir konut fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 120 aya kadar banka kredisi kullanılabilen projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi yer alıyor.

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.

Emlak Konut Batışehir satılık dükkanları!

Emlak Konut Batışehir satılık dükkanları ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. 3 etap olarak hayata geçirilen projede daire teslimleri başladı ve satış süreci devam ediyor.

Emlak Konut Batışehir cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Ege Yapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da ihaleye çıkıyor...

Emlak Konut Batışehir açık artırma!

Emlak Konut Batışehir açık artırma ihalesi 13 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. Daire teslimlerinin başladığı projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Proje Bağcılar'da inşa ediliyor.

Emlak Konut Batışehir dükkan ihalesi!

Emlak Konut Batışehir dükkan ihalesi saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde gerçekleşecek. 121 cadde dükkanı ve 3 bin 226 daireden meydana gelen projede dükkan fiyatları 166 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Batışehir dükkan fiyatları!

Batışehir projesinde yer alan 121 adet cadde dükkanı 13 Aralık 2014 Cumartesi günü açık artırmayla satışa sunuluyor. İşte Emlak Konut Batışehir dükkan fiyatları...

batışehir konut projeleri Haberi

batışehir konut projeleri

Megakent İstanbul'da 100 ve üzerindeki büyüklüğe sahip markalı konut projelerine bakıldığında 2017 yılının sonuna kadar 89 bin 499 konutun tamamlanacağı öngörülüyor. İstanbul'daki bu büyük konut stoğunun 55 bin 844'ü Avrupa yakasında, 33 bin 655'i ise Anadolu yakasında hayat bulacak. 

İstanbul'un Anadolu yakasının yıldızı kentsel dönüşüm projeleriyle öne çıkan Kartal olarak göze çarpıyor. Kartal'daki eski fabrika arazileri ile sitelerin yıkılmasıyla birlikte markalı yeni konut projeleri hayata geçiriliyor. Kartal'ın yanı sıra Tuzla, Kurtköy'ün yanı sıra Üsküdar Metrosu ile 3'üncü köprü bağlantı yolları projelerinin hayata geçmesiyle ulaşımın kolaylaşacağı için şimdiden geliştirilmeye başlanan Sancaktepe bölgesi öne çıkıyor. 




Esenyurt'un yıldızı yeniden parlıyor...

Daha önce imar sorunları nedeniyle mağduriyetlerin yaşandığı Esenyurt, 21 bin 372 yeni konuta ev sahipliği yaparken, bölgede fiyatlar hızla artıyor.İstanbul'da en fazla konut projesine başlanılan...