07 / 05 / 2024

Batışehir Premium daire fiyatları

Batışehir Premium daire fiyatları

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir'de peşinat yok! Hemen teslim, hemen tapu!

Batışehir projesinde daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı tarafından inşa edilen projede aylık 2 bin 240 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları!

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede aylık 2 bin 240 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün...

Ege Yapı'dan mucize gibi ödeme planı! Batışehir'de yaşam başladı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde daire alanları 76 ila 359 metrekare arasında değişiyor. Projede evler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları!

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları 365 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bağcılar'da yer alan Batışehir Evleri projesinde 0,80 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta kampanya!

Yüzde 25 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinatla 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir kapı açıyor.

Batışehir Premium daire fiyatları Haberi

Batışehir Premium daire fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Batışehir Premium'da daireler 1+0, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Projede 40 farklı tipte konut ve rezidanslar, Four Points By Sheraton Hotel, A Plus ofisler, Doğa Koleji, mağaza ve dükkânların bulunduğu alışveriş alanı BatıCadde, spor salonları ve geniş peyzaj alanları bulunuyor. 


Batışehir Premium projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Projede daireler 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Proje "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi ödüllüne sahip.


407 adet rezidans daireden oluşan Batışehir Premium projesinde 25 peşinat ile 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planlan yer alıyor. Projedeki kampanya 23 Ağustos'ta sona erecek.


Batışehir Premium projesi Doğan Medya Center’ın hemen...