29 / 04 / 2024

batışehir premium fiyat

batışehir premium fiyat

Batışehir projesi kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen kampanya ile yüzde 1 KDV'li ödemeler yapılıyor. Ayrıca peşinat olarak da yüzde 1'lik kısım veriliyor

Batışehir Premium Evleri Bağcılar'sa 24 ay 0 faiz! 186 bin TL!

Batışehir Premium rezidans, ofis, otel projesinde teslimler Ocak 2015'de tamamlanacak. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Batışehir fiyat listesi! 186 bin liradan başlıyor!

Ege Yapı tarafından Bağcılar'da yükselen Batışehir Premium'da rezidans, konut ve ofisler yer alıyor. Avrupa'nın En İyi Karma Projesi ödüllü Batışehir'de ev fiyatlarının listesi...

Batışehir Premium satışa çıktı! 276 bin liraya!

Emlak Konut GYO uygulamaları kapsamında EgeYapı Group ve Emlak Proje-Pazarlama’nın inşa ettiği “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir’de rezidans ve A+ ofislerin yer aldığı Batışehir Premium’un satışına başlandı

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi!

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi!

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme tipleri uygulanıyor...

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu!

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu 404 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bağcılar'da yükselen projede peşinatsız ödeme tipi sunuluyor...

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi!

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi daire tiplerine ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Bağcılar'da İSTOÇ'un hemen yanında yükselen projede yaşam başladı. 

Bağcılar Batışehir güncel fiyat!

Bağcılar Batışehir güncel fiyat listesi 418 bin TL'den başlayarak değişiyor. Batışehir Evleri'nde peşinat ödemesi iki yıl erteleniyor...

Batışehir'de yüzde 20 peşinat! Bankasız 120 ay vadeyle!

Batışehir'de “Ege Yapı Finansman Modeli” ile bankasız 120 ay vade yapılıyor. 70 daire için geçerli olan kampanyada daire satış fiyatının yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor..

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta kampanya!

Yüzde 25 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinatla 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir kapı açıyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

batışehir premium fiyat Haberi

batışehir premium fiyat

Ege Yapı'nın Emlak Konut ve Emlak Pazarlama'yla hayata geçirdiği Batışehir Projesi kapsamında 3 etap bulunuyor. Projede rezidans daireler, ofisler ve otel yer alıyor. 


165 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Batışehir'de yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 1 peşinat kampanyası devam ediyor. Teslimlerin Ağustos 2013'te başlayacağı projede son teslimler ise Ocak 2015'te yapılacak. 


14 farklı tipte 3 bin 250 konuttan meydana gelen Ege Yapı Batışehir'de Premium'un konutlarının fiyatları 169 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor. Konutların tavan yüksekliği ise 2.90 metre olarak belirlendi. 


Projedeki 38 metrekarelik stüdyoların fiyatları 169 ile 204 bin TL arasında, 61-75 metrekarelik 1+1'lerin fiyatları 267 ile 343 bin TL arasında ve 91 metrekarelik 2+1'lerin fiyatları 359 ile 420 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projedeki 88-110 metrekarelik...