03 / 05 / 2024

batışehir premium örnek daire

batışehir premium örnek daire

Batışehir Premium fiyatlar 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, bahar kampanyası öncesinde bu fiyatlarla satışlarına devam ediyor

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta kampanya!

Yüzde 25 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinatla 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir kapı açıyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

Bağcılar Batışehir'de daireler 268 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'da hayata geçirilen Bağcılar Batışehir Evleri 3 etaptan oluşuyor. Batışehir kısmı, Batışehir Loca kısmı ve Batışehir Premium kısmından oluşan projede 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Batışehir dükkan fiyatı!

Batışehir, Bağcılar'da inşa ediliyor. Projedeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir dükkan fiyatı.

Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları!

Batışehir projesindeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları...

Batışehir Bağcılar örnek daire!

Batışehir Bağcılar örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, fitness center, sauna, otopark, güvenlik bulunuyor...

batışehir premium örnek daire Haberi

batışehir premium örnek daire

Ege Yapı, Emlak Konut ve Emlak Pazarlama tarafından yükselen Batışehir projesinde bahar kampanyası öncesi fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan meydana gelen Batışehir projesinde konut teslimleri Ağustos 2013'te başlayacak ve 2015 yılına kadar sürecek. 


DB Mimarlık tarafından mimarisi yapılan Batı Şehir Premium projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve dubleksler yer alıyor. Stüdyoların alanları 38 metrekare, 1+1'lerin alanları 61-75 metrekare, 2+1'lerin alaları 91 metrekare ve dublekslerin alaları 88-110 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Batışehir Bağcılar'da stüdyoların fiyatları 175 bin TL'den, 1+1'lerin fiyatları 279 bin TL'den ve 3+1'lerin fiyatları 375 bin TL'den başlıyor. Dublekslerin ise tamamı satıldı. 


Batışehir'de konutların tavan yükseklikleri 2.90 metre. 772 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede 391 metrekarelik satılabilir inşaat alanı, 29 bin metrekarelik yeşil alan, 43 bin 600 metrekarelik ticari alan...