05 / 05 / 2024

Batışehir Premium satış listesi

Batışehir Premium satış listesi

Batışehir adres ; Batışehir Premium İstanbul Bağcılar'da Göztepe mah. İstoç Oto Center Yanı No: 10 Bağcılar-İSTANBUL adresinde yer alıyor. Bağcılar Batışehir ilk etapta teslimler hemen yapılıyor...

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Batışehir oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 343 milyon 102 bin 742,91 TL ile Batışehir oldu.

Batışehir Ege Yapı satış fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Batışehir Ege Yapı satış fiyatları kapsamında 1+0 'ler 365 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium satış listesi Haberi

Batışehir Premium satış listesi


700 milyon lira yatırımla inşa edilen Batışehir Premium projesi İstanbul Bağcılar'da yükseliyor. Bağcılar Batışehir Premium projesi EgeYapı Group tarafından inşa ediliyor. 


Batışehir adres bilgileri ve krokisinden önce Batışehir Premium fiyatları hakkında bilgi verelim. Batışehir İstanbul daire fiyatları 190 bin liradan başlıyor. Batışehir Premium fiyat listesi ise 175 bin liradan başlıyor.


Batışehir İstanbul ev fiyatları stüdyo dairelerde 190 bin lira, 1+1 daireler 296 bin lira, 3+1 daireler 525 bin lira, 4+1 daireler 780 bin lira, dubleksler 725 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Batışehir Premium satılık stüdyolar 175 bin liradan, 1+1 daireler 279 bin liradan, 2+1 daireler 400 bin liradan başlıyor. 77 - 381 metrekare arasında değişen ofislerin yer aldığı Bağcılar Batışehir ofis fiyatları 316 bin 949 liradan başlayarak, 1 milyon 738 bin liraya kadar...